Vinterferie på kont og Realfagskjelleropptak

God kveld alle sammen!<3

Håper alle har hatt en strålende helg og at de som så på revyen og de som opptrådte koste seg maks. Det var veldig underholdene og morsomt å se på. Bra jobbet til alle som har deltatt både foran og bak scenen!

Ny uke, nye muligheter, og her kommer dine muligheter for uken:

Til uken arrangeres det vinterferie på kontoret. Her har kontkom valgt å følge det beste fylke sin vinterferie, altså Rogaland hihi. Alle arrangementene kommer til å skje på Spanskrøret sitt kontor. På mandag blir det strikking klokken 16-19, på tirsdag blir det kake og kos på klokken 12-13, på onsdag er det Fa cup kamp på kvelden, på torsdag skuddårsquiz klokken 12-13, og på fredag er det vafler klokken 12. Det er altså mye som skjer, og det kan være vanskelig å huske alt. Men frykt ikke det ville komme påminnelser på insta også!

Over til neste sak. Nå har kjellerkomiteen to ledige plasser, og i den forbindelse vil det være et suppleringsopptak. Hvis du ønsker å prøve deg som bartender, få noen nye venner fra de andre linjeforeningene i Realfagskjelleren (Delta, Volvox & Alkymisten og Online) og få god serviceerfaring på CV’en så er det bare å søke ved å fylle ut dette skjemaet her. Hvis dere lurer på noe angående dette er det bare å kontakt med Joakim P. Vassbakk!

Det ville også være to arrangementer med LURDO til uken. På mandag er det malekveld og på torsdag er det brettspillkveld. Det vil bli kake og snop til alle, og det blir garantert god stemning. Les mer om hvor og når det skal skje her.

Til uken starter også fotballkampene for herrene, og det vil være kamp både på mandag og søndag. Masse lykke til!

Det siste jeg skal informere om er at det også vil være kråkekonferanse for kråkeluren til uken.

Det skal med andre ord være nok å finne på denne uken hvis man ønsker. Håper du finner noe som passer deg, og at flest mulig deltar på de ulike arrangementene!

Ha en superduper uke, så snakkes vi!

Klem fra Sofie

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *