Hybridquiz med Erudio og Påskerenn

Heisann alle sammen! Håper alle har nytt det fine været, det gjorde hvertfall jeg i Vassfjellet i dag. En solo i hånden og sol i fleisen ga meg påskefølelse. Nå er det ikke lenge til påskeferien folkens, men før den tid skal vi gjennom nok en spennende uke:

På tirsdag arrangeres det et interaktivt seminar om kunstig intelligens i skolen klokken 18. Det skal bli tatt opp spørsmål som: «Hvordan bruke KI til å planlegge undervisning og vurdere elever?» og «Hvordan kan elever bruke det som læringsassistent?». Det blir servert gratis pizza og brus, så meld deg på her.

På onsdag 16.30 er det årsmøte med LURemus i KJL23. Se arrangementet her.

På torsdag er det hybridquiz Spanskrøret vs Erudio kl. 18.00 i Olavshallen. Bli med for å vise hvem som er de beste quizzerne!

På fredag kl. 12 er det årets første vitnemålsutdeling. Det ryktes god kake!!

Og sist, men ikke minst så er det PÅSKERENN på lørdag! Dette skjer i bymarken kl.12. Her blir det grilling og god stemning. Vi krysse fingrene for like fint vær som vi hadde i dag. Trykk «skal» på arrangementet! Håper mange kommer<3

Det var alt jeg hadde for denne gang! Ha en fortreffelig uke!

Klem fra Sofie

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *