VÅRFEST, påmelding til volleyballturnering og til å være fadder

Heii<3

Håper alle har hatt en fin påske frem til nå, og koser seg de få dagene vi har igjen. Jeg har kost meg på fjellet med en appelsin i hånden og kvikklunsj i nebbet. I tillegg til å ha blitt overstimulert av all påskequizen fammen min skulle ha gående. Så hvis noen lurer på hvor mye kvikklunsj nordmenn spiser i påsken eller hvilket dyr Jesus red inn på på palmesøndag så er det bare å sende meg en melding.

Til uken skal det ikke skje like mye som det pleier, men det betyr likevel ikke at kalenderen er tom. Det er nemlig VÅRFEST på lørdag med Ægir og HC. Dette er en essensiell begivenhet for alle som elsker å danse, le, prate, være rundt dyr og å finne sin indre trønder. Dette tror jeg passer flere av dere flotte spankymedlemmer godt, og du bør dermed skaffe deg en billett nuuu. Det gjør du her.

Annen praktisk gøy info er at det skal være volleyballturnering 27.april. Hvis du vil være med på Spanskrøret sitt lag i kampen mot andre linjeforeninger kan du melde deg på her. Ellers trengs det alltid folk på tribunen som heiagjeng!

I tillegg til dette har påmeldingen for å være fadder åpnet! Ønsker du å bidra til at de nye studentene får en fantastisk start på studieløpet i tillegg til at du selv får bli med på mange gøye arrangementer bør du bli fadder! Det gjør det her.

Det var alt, håper dere nyter resten av denne dagen da Jesus sto opp fra de døde! Så sees vi plutselig!

Klem fra Sofie

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *