Semesterstart, resterende fadderopplegg og immball

Heeii alle nye og gamle LUR-studenter! Velkommen til et nytt semester og halvårets første søndagsinnlegg. For dere som er nye vil det bli lagt ut et innlegg her hver søndag med informasjon om ulike arrangementer og småaktiviteter som skal skje i regi av Spanskrøret den kommende uken. Dette for å få en bedre oversikt når man våkner opp på søndags morgen og ikke vet helt hva den nye uken bringer!

Håper alle har hatt en helt nydelig start på fadderukene, og er klare for å begynne med litt undervisning til uken. Vanligvis pleier det å starte ganske rolig så vi får krysse fingrene på at foreleserne er snille i år. Selv om fadderukene er godt i gang er vi enda bare halvveis i fadderopplegget, så det skal selvfølgelig skje mye gøy til uken også. Som dere garantert har fått høre en del ganger ligger opplegget på insta, nettsiden og Facebook. Prøv å være med på mest mulig, men det er selvfølgelig lov å ta seg en pausedag også:)

Ellers vil jeg minne om at påmeldingen til immball har åpnet. Den kan du finne her. Den anbefales på det sterkeste og er ment som en feiring for alle dere fine nye LUR-studenter!

Det vil komme mer info utover semesteret om ulike undergrupper, komiteer, turer, idrettslag o.s.v, så ikke stress med det. Nå i første omgang trenger dere bare å tenke på alt det morsomme som skal skje i den siste delen av fadderukene!

Ha en strålende uke! Vi sees<3

Klem fra Sofie

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *