Fotballag + viktige datoer for september

Heisann! Da er enda en uke gått forbi, og det betyr at fadderukene er ferdig. Håper alle har storkost seg, jeg har ihvertfall hatt det meget gøy på de ulike arrangementene. En stooor takk går til Hanna og fadderkomitéen for å ha lagt et fantastisk opplegg. Det siste som gjenstår nå er oppsummering om hvordan fadderukene har vært i tillegg til valg av elevrådsrepresentant. Det skjer idag i R9 klokka 13.00. Håper flest mulig stiller. Det er en veldig gøy stilling som ikke krever så mye arbeid! Så det anbefales på det sterkeste!!:)

Ny uke betyr nye påminnelser om morsomme arrangementer som skal skje fremover. Nå kommer det påminnelser om arrangementer som skjer i september slik at man kan holde av viktige datoer i kalenderen sin. Men først vil jeg nevne at påmelding til Spanskrøret sitt fotballag er tilgjengelig. Det finner du her. For å få mer info om spanskrøret fotball anbefaler jeg at du tar en titt innom Facebooksiden til fotballaget. Over til de viktige datoene:

Helgen 6.-8.september blir det tur til Snøhetta med Turgruppen i Spanskrøret (TURLUR). Hvis man merker at man trenger en pause fra byen og ønsker å komme seg ut i den vakre naturen på Dovre ville jeg meldt meg på. Det er en sosial arena hvor man kan bli kjent med folk på tvers av fagretning og trinn.

Lørdagen etter, altså 14.september, er det som nevnt tidligere immatrikuleringsball. For de som enda ikke har meldt seg på kan det enkelt gjøres her. Det loves god mat og gøy underholdning!!

Jeg håper at dere nye føler dere godt tatt imot av Spanskrøret. Hvis det å være medlem i Spanskrøret ga mersmak så må du også huske å skrive opp 20.-21. september i kalenderen sin. Da er det nemlig opptakstur med overnatting på Studenterhytta NTNUI, og det er først etter denne turen at dere blir ekte spanskrøret-medlemmer. Påmelding og mer info til denne turen kommer ikveld! Så husk å sett av datoen slik at du ikke går glipp av dette.

Det var alt for denne søndagen, men vi sees om bare noen timer i R9! Ellers får alle ha en uforglemmelig uke og så sees vi nok blant annet på skolen og kontoret i løpet av uken<3

Klem fra Sofie

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *