Komitéopptaket stenger ikveld, KultLUR og immball

Hei og hå! Enda en ny søndag, som betyr enda et nytt søndagsinnlegg! Håper alle har hatt en innholdsrik helg, og at dere som var på tur til Snøhetta har kost dere maksimalt!!

Først og fremst vil jeg starte med noe av det viktigste. Det er at fristen for å søke seg inn i en komité går ut idag! Hvis du enda ikke har fått søkt deg inn ville jeg gjort det akkurat nu. Det kan du enkelt gjøre her. Livet i en komité er helt nydelig: du blir kjent med folk på tvers av ulike fagretninger og trinn, du kan være med å bestemme hvordan ting i spanskrøret skal gjøres og du får tilgang til kontoret. Når du er med i en komité kan du selv velge hvor mye tid og arbeid du bil legge ned i det. Så da gjenstår det bare å si SØK SØK søøk! PS: Hvis du har vært medlem av en komité før sommeren trenger du ikke å melde deg inn igjen.

I likhet med alle andre uker skal dere selvfølgelig ikke få tid til å kjede dere denne uken heller. Det er bare å glede seg til det som skal skje, og her får du en rask oversikt.

På mandag er det infomøte om alle gruppene til naborevyen. Det finner sted i R20 klokken 18.15. Hvis du har en teaterspire i deg, liker å synge, danse, spille et instrument osv. så ville jeg møtt opp hvis jeg var deg!

På onsdag 18.30 er det Pimp- og himmelsengkveld med kultLUR. Dette er en sosialkveld med undergruppen der det tradisjonelt sett har blitt pimpa bh og bokser, men i år er det lov å pimpe andre ting også. Det skal være på realfagskjelleren, og der blir det lov til å ta med medbrakt drikke. For å lese mer om arrangementet trykk her.

Videre ut i uken kommer vi til en av høstens store begivenheter, nemlig immball<3 Før immballet blir det arrangert felles vors i regi av kultLUR. Trykk deg inn på arrangementet og meld deg på via påmeldingslinken hvis det kunne vært noe for deg. Det er alltid gøy å ta noen enheter sammen før man tar følge til immballet. Dette blir suupergøy!!! Det er bare å glede seg.

Da har dere fått presentert ukens festligheter, og i tillegg til det vil jeg også nevne:

  • Påmeldingen for opptaksturen går ut på onsdag. Meld deg på her
  • I tillegg til det vil jeg nevne at bookinger til Realfagskjelleren skjer via styret@realfagskjelleren.no, og hvis du kunne tenkt deg et verv i kjellerkomitéen er det bare å ta kontakt med Joakim Vassbakk. Kjellerkomiéen har fortløpende opptak, så dermed er det bare å ta kontakt med han hvis du syntes det virker spennende å være bartender og ellers «drive bar». Det er lavterskel, og det er bare å ta kontakt med han om hva som helst.

Det var alt for denne søndagen! Ha en strååålende uke, og så sees vi hvertfall på immballet!

Klem fra Sofie

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *