Hei, og god kveld! Det ble et sent innlegg idag pga gårsdagens festligheter. Tror kanskje flere kan kjenne seg igjen i å være litt redusert i dag, men for en gøy kveld det var!! Det var helt sykt bra underholdning, fantastisk stemning, god mat og sist men ikke minst et helt magisk band som avsluttet kvelden. Tror alle i publikum ble «fangirls» på stedet haha. Spanskrøret er heldige som har fått et så bra band! En superstor takk går til Maren og arrangementkomitéen for å ha stelt i stand denne uforglemmelige kvelden.

Til uken skal det skje to ting som kan være lurt å skrive ned i kalenderen:

Det første er at NV-fakultetet arrangerer en quiz på tirsdag som er et sosialt tilbud for alle oss som tilhører det naturvitenskapelige fakultetet. Det vil være fire quizer fordelt på fire kvelder i september og oktober, og det blir delt ut et gavekort på 1500kr til vinnerlaget hver kveld. Møt opp klokken 18.00 i R2, og meld på lag ved å trykke her. Jeg er faktisk en av quiz-vertene for dette tilbudet, så jeg anbefaler å ta turen innom hihi:)

Videre i uken, altså på fredagen, kommer vi til det alle har ventet på: nemlig den spennende og beryktede OPPTAKSTUREN. Det blir veldig gøøy! Betalingsinfo er sendt ut på mail så hvis dere ikke har mottatt denne send meg gjerne en melding. Slik som jeg nevnte i mailen så er det oppmøte på fredagen klokken 13.45 ved busstoppet i Kongens gate (den siden med Quality Hotel prinsen). Her møter dere Hanna og Mariken og tar rutebuss sammen til Studenterhytta (nummer 26 mot Skistua). Dette er den eneste bussen som går denne dagen, så veldig viktig å møte på tiden! Dagen etter tar vi bussen hjem igjen i tolvtiden, og mer info om blant annet pakkeliste blir sendt ut innen tirsdag.

Ha en nydelig uke folkens<3

Klem fra Sofie

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *