Høstferie på kont, karaoke og golfdag

Heii og god mandag! Jeg var på cava i går, og vurderte å skrive søndagsinnlegg da jeg kom hjem på kvelden, men jeg tror det var til alles beste at jeg heller tar det idag haha. Så denne gangen blir det et mandagsinnlegg!

Denne uken er det «høstferie», ikke nødvendigvis for oss, men for mange andre. Det må selvfølgelig markeres, vi får feire for de som faktisk har ferie. Håper noen av dere har mulighet til å ta dere en egen ferie, jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde gjort ganske mye for å fått en liten ferie selv, men det får bli når vi er ferdig på studiet og i jobb som lektorer (gleder meg).

Siden det er høstferie arrangerer kontkom «høstferie på kontoret». Det vil være flere koselige arrangementer på kontoret for å bidra til høststemning for dere alle.

På tirsdag (altså imorgen) kjører vi Rosadag for å symbolisere Rosa-sløyfe aksjonen som jobber for å bidra til livsviktig forskning til nytte for de som rammes av brystkreft. Det blir kakesalg og loddsalg til inntekt for brystkreftforeningen utenfor kontoret klokken 11-13. Det ryktes dødsgode kaker og bra premie på loddsalget. Hvis du ikke ønsker kake hadde det vært helt nydelig om du likevel følte på en glede over å donerer en liten sum til spleiselaget her. Alt hjelper, og dette går til en super viktig sak! Still i rosa klær for å symbolisere denne aksjonen.

På onsdag er det quiz på kontoret 12.15! Kom innom for et studieavbrekk.

På torsdag er det karaoke på Sing Sing! Arrkom har nemlig leid Sing Sing sitt største rom, så det blir heelt syykt gøy! Dersom du og vennene dine allerede har satt sammen et storslagent repertoar med ABBA, DDE, Queen og Beyonce er det bare å øve, dere vil alle få en mulighet til å synge sjelen ut. Det starter klokken 21.00 og koster 90kr. Meld deg på her!! Hvis karaoke ikke er helt for deg finnes det en annen mulighet. Husk at det er verdensdagen for psykisk helse på torsdag så da er det hverfall viktig å gjøre noe gøy og koselig for sjelen!

På fredag avsluttes høstferie på kontoret med kake på kont klokken 12! Og på kvelden arrangeres det King of the castle med LURDO! Det er ikke lett å være på toppen av den sosiale pyramiden! Har du det som trengs for å komme deg til toppen? Kom og bli med når LURDO! kriger om makten.
Det blir servert kaker og snacks!

Nå var det mye arrangementer her og det gjenstår fortsatt ett, og det er nemlig golfdag på Havstein på søndag med idkom! Det er helt gratis og et lavterskel-tilbud der alle e velkommen uansett om du har spilt golf før, eller prøve det for første gang. Planen for dagen e å starte med litt rolig trening på driving rangen (område der man kan trene på å slå) for så å muligens gå en liten runde rundt den korte banen som e der.

Nå så jeg at det ble en del info her. Håper at det går fint for dere! Som dere ser e det myye gøy som skjer denne uken, så prøv å bli med på mest mulig av det du kan! Vi sees med rosa klær imorgen da! Ha en fortreffelig uke folkens.

Klem fra Sofie

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *