Julebord, seminar om utveksling og quiz med fagkom

Heihei folkens! Da er det jammen meg på tide med et nytt søndagsinnlegg som betyr nye arrangementer den kommende uken for dere flotte Spanskrøretmedlemmer! Håper dere har hatt en fortreffelig helg. Jeg har vært hjemme i Stavanger og ladet opp batteriene, så håper at deres batterier også har kommet seg over sparemodus slik at dere har litt å gå på.

Først og fremst vil jeg starte med å si at ALLE må huske å melde seg på det fantastiske julebordet. Det skjer lørdag 9.november på Folkets hus på Ranheim. Det kommer til å bli god julemat, kjempegøy underholdning og maks julestemning. Håper alle ønsker å ta seg en velfortjent julefest før eksamenslesingen sparkes i gang. Basert på hvor mange folk som melder seg på vil styret gjøre ulike utfordringer. Jo større antall, desto flauere utfordringer for oss som er synonymt med gøyere underholdning for dere. Disse vil bli lagt ut veldig snart! Håper alle vil bli med på å synge «Deilig er jorden» før middag og «Sjeiken» mot midnatt. Her er påmeldingen for den storslagne kvelden.

Ellers er det seminar om utveksling med Erudio 18.00-20.00 på tirsdag på Kalvskinnet. Å dra på utveksling er en mulighet man sjeldent kommer til å angre på (tror jeg). Jeg skal hvert fall teste ut Australia etter jul nå, så det blir spennende. Hvis du også tenker at dette virker utrolig gøy så anbefales det å komme på et seminar for å få mer info.

Ellers er det quiz på Work Work med fagkom på onsdag. Kom med lag eller alene (så blir du satt på et lag). Det er aldri feil å lære seg noen funfacts man kan briljere med i ettertid (som for eksempel hjemme i juleselskap når den tid kommer).

Det var alt for denne gang. Over og ut, håper uken din blir smud. Husk å meld deg på julebord, slik at du endelig kan gjøre noe annet en lørdagskveld enn å løse kryssord.

Klem fra Sofie

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *