Quiz på Work Work og Blood on the Clocktower

Halla!! Tusen takk for en veldig vellykket opptakstur! Vi i styret koste oss MYE og syntes at dere i 1.klasse virker som en syykt bra gjeng! I tillegg ble jeg veldig imponert over at vaskingen dagen derpå gikk så utrolig raskt! Håper dere alle hadde det fint, og ønsker å være med som faddere til neste år! Da er det deres tur til å bestemme hvordan det skal være. Det blir lagt ut en evaluering av opptaksturen i Facebookgruppen som det hadde vært fint hvis flest mulig tok! Ved å komme med innspill kan turen blir enda bedre til neste år:)

Til uken vil dette skje:

På onsdag klokken 19.00 er det quiz med fagkom på Work Work! Dette er alltid veldig koselig og en fin aktivitet å gjøre midt i uka for å få litt sosialt påfyll. Der kan dere kjøpe dere en milkshake (anbefales) eller en kald øl. Fagkom stiller alltid med en bra quiz med flere forskjellige kategorier, så ta turen innom for å flexe litt tilfeldig kunnskap!

På lørdag er det Blood on the Clocktower med LURDO! Clocktower er et sosialt deduksjonsspill, med elementer fra Secret Hitler og Varulv. Forhåndskunnskap kreves ikke, alt av opplæring vil bli gitt på kurset. Dette skjer klokken 12.00 på KJL 4. Det blir også pizza!

Til uken starter vi i 3.klasse på en 6 ukers lang praksis (æææ) så vi kommer nok ikke til å være så mye på skolen. Håper dermed dere resterende vil bruke kontoret litt ekstra mye slik at det alltid er liv på det flotte kontoret vårt! Ha en superduper uke!

Klem fra Sofie

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *