ÅREpåmelding, brettspillkveld og fotballkamper

Hei og hopp!! God søndag til dere alle! Håper at dere har hatt en helt grei helg. Det første jeg skal meddele med dere er at påmeldingen til Åre 2025 har blitt lagt ut! Her er det begrenset plasser, og dermed første man til mølla. For min del har Åre vært det gøyeste arrangementet hittil! Du får kombinert slalom (i et veldig bra annlegg) med afterski og hyttekos med venner. Det finnes ingen bedre kombo enn det! Dere finner påmeldingslinken og info inne på Facebooksiden Åre 2025, men hvis dere vil ta en liten snarvei kan dere gå rett til påmeldingen her.

På mandag er det høstens andre NV-quiz! Det er som alltid i R2 fra 18.00-20.00. Vinnerlaget får et gavekort til en verdi av 1500 kr. For å melde på deg selv eller et lag kan du trykke på denne linken.

På tirsdag klokken 18.00 er det LURDO! brettspillkveld i R3 klokken 18.00. Det blir servert kaker og snacks så ta turen innom for å starte oktobermåneden med en hyggelig brettspillopplevelse.

På lørdag 5.oktober er det «opptakstur» med KultLUR. Det er en lavterskel tur med bålkos og drikke som muligens resulterer i at vi drar videre på byen mot kveldstid. Bli med på dette! Det er alltid veldig gøy!

Ellers er det to fotballkamper denne uken. En for damene på tirsdag klokken 17.00 og en for herrene på søndag 14.50. Lykke til til de som skal spille! Og gjerne kom innom for å heie hvis du føler deg bedre på det muntlige enn det sportslige.

Ha en strålende uke folkens! Vi snakkes<3

Klem fra Sofie

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *