GeoGuessr på kont og kurs i Dungeons & Dragons

Hei og hopp!! Håper alle har hatt en flott uke<3 Jeg trodde egentlig at dette skulle bli en chill uke siden det var fri fra praksis, men den ble ikke så chill likevel hahah. Så nå blir det bra og komme tilbake til praksis for min del! Sykt bra engasjement på rosa-dagen folkens. Vi fikk samlet inn 6123 kr, noe som er helt vilt. Det er skikkelig rørende at så mange ønsket å støtte, og disse pengene kommer til å forhåpentligvis gjøre en forskjell. Dere er gode<3 Det blir fort en lignende aksjon fra vår side når blå sløyfe-aksjonen markeres i november. På verdensdagen for psykisk helse, altså torsdag, var det også bra engasjement. Det ble skrevet en del hyggelig lapper som jeg skal sende rundt ikveld:)

Ellers beveger vi oss snart over i en ny og spennende uke. Nå har høsten virkelig gjort seg synlig her i Trondheim, og det er tydelig at sommeren er over (Det har egt vært ganske tydelig en lang stund nå haha). Håper dere tenner litt lys og «romantiserer» høsten, den kan være hyggelig den også.

På tirsdag er det NV-quiz. Her er det jo faktisk jeg sammen med to andre som er quiz-verter. Dermed kan jeg, ikke bias i det hele tatt, si at det anbefales på det sterkeste. Meld på lag her, så blir det garantert god stemning og snacks til alle.

På onsdag arrangerer LURDO! GeoGuessr turnering på kontoret. Det settes igang kl. 18:15 på kontoret og vil på slutten av kvelden ha kåret spanskrørets Geoguessr champion! Denne vinneren vil ha all rett til å skryte av å være spanskrørets beste og vil få holde et vandretrofé for å bevise akkurat dette! Se arrangementet her.

På lørdag er det enda et arrangement i regi av LURDO! Det er nemlig kurs i Dungeons & Dragons på kjelhuset klokken 12.00. Det er på tide med LURDO! sin årlige tradisjon i å videreføre rollespill kunnskap. Vi stiller med det som trengs. Om du ønsker å lære mer om hvordan man setter opp DnD kampanje, er dette rette plassen å lære. 

Ellers blir det en del fotballkamper til uken. Det blir en for damene onsdag 19.20, og to for herrene (lørdag 19.20 og og søndag 17.10)! Good luck and break a leg;)

Det var alt jeg hadde for denne gang! Dere får ha en morsom uke! Vet ikke helt om den blir så veldig morsom, men hvertfall ha en grei uke, så snakkes vi plutselig!

Klem fra Sofie

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *