God søndag alle sammen,

Håper dere har hatt en fin helg og er klar for en ny uke. Denne uken arrangeres «En Psykt Vanlig Uke» for tredje året på rad! I løpet av uken ønsker linjeforeningene å sette fokus på studenters mentale helse og årets tema er stress. Det vil bli arrangert yogakurs, forskjellige foredrag, spillkveld, quiz og filmkveld. På mandag og tirsdag vil det også være stands rundt om på campus kl. 10-14. Kom innom for å ta en kopp kaffe, spise en vaffel og stresse ned! Mer info finner du HER.

Allerede i morgen arrangeres det informasjonsmøte for 1. og 2. klasse i S4 kl 14-16. Her vil det gis informasjon om oppbygning av studiet, valg av fag 1 og fag 2, orientering om bacheloroppgave, internasjonalisering, fagvalg 5. semester og orientering om fagvalg fra 6. semester. Oppfordrer alle 1. og 2. klassinger til å møte opp!

Nå nærmer det seg snart 17. mai. I den anledning ønsker Spanskrøret å samle alle medlemmer til en hyggelig 17. Mai-frokost. Tradisjon tro blir den holdt på fakultetets lunsjrom i 13 etasje i sentralbygg II. Det blir spleiselag hvor alle tar med noe pålegg eller snacks (se arrangementet for registrering av hva man tar med). Etter frokosten vil det bli tatt bilder ved hovedbygget før en går i samlet flokk ned til folketoget. Håper så mange som mulig blir med! Arrangementet og mer info finner du HER.

Ha en ellers fin uke!