Spanskrørets 20-årsjubileum

3D svart

Spanskrøret ble stiftet 24. september 2004, og for de som fikk minst 3 i matte så vet dere nok at det dermed er 20-årsjubileum i 2024!! Jubileumskomiteen jobber for å gjøre dette jubileumet så minnerikt som mulig, og vi håper at så mange som mulig tar en del i feiringen – det er tross alt bare én gang i løpet av (normert) studietid man får mulighet til å oppleve et slikt jubileum;)

Save the date

10.02.24

Jubileumsukene

Mer informasjon finner du på instgrammen til jubileumet!

Jubileumskomitéen

Ingrid Darell Holm

Ingrid er selveste stjerna fra Rørvik! Ingrid går 4. klasse biologi og matematikk som alle andre genier gjør. Ingrid finner du dersom du følger lyden av latteren hennes, men husk å ta med hørselsvern om du skal sitte ved siden av henne på vors. Ingrid bruker mye til på å planlegge Jubileet, skole, jobbing og strikking på fritiden, i tillegg til at hun hører mye på lydbok. Ingrid gleder seg maks til 10.februar. Ingrid håper alle kommer 10.februar<33

Linnea Brekke Rennan

Linnea går 4.klasse med fagene matte og kjemi. Denne jenta er heilt rå med tall og norsk ukjent hiphop. Hun håper hun kan bidra med litt tallkunnskaper i planleggingen av jubileumet, men dere skal spares for hiphop i høyhælte sko, lover!

Cecilie Pettersen

Cecilie aka Cecip er den smarteste idioten som finnes. Opprinnelig er hun fra en liten plass utafor Oslo kalt Bærum. Hun går 4. klasse biologi og matte for å samle inn flere biologi facts. Favoritt drikkeleken hennes er Quiz, selv om hun ikke kan noen av de typiske temaene godt nok til å vinne… På fritida går det mye i TikTok og overtenkning, så hun har masse tid til å planlegge det beste jubileumet noen sinne. Derfor forventer hun å se alle gira og lykkelige den 10.februar!!!

Amalie Vassbotn

Heyo! Ej heite Amalie, går 4. klasse matte+bio og kjem fra vakraste Volda<33 På fritida gjer ej ikke mykje anna enn å stresse (100% mine egne valg som føre til det…). Neida, joda.. Men ja, tida går til verv, jobb, binging av seria og en fest i ny og ne (eller egentlig litt for ofte). Ej digga spanskrøret, og elska galla, so va null spørsmål om ej sku stille til Jubkom for å sei det sånn!!! Gleda mej til å arrangere tidenes ball me tidenes gjeng<3

Annette Stoum

Annette er ei 22 år gammel bygdejente fra Fosen. Ekstremt ubesluttsom og har studert både tegnspråk og kjemi. Går nå førsteåret på matte og IT. Er vokst opp på gård med kyr og elsker å være med dyr. Ellers glad i å være med venner og er med på det meste som skjer.

Sander Nicolai Andersen

Sander fra Fredrikstad går 3. klasse matte og fysikk, men har så å si minimal tid til studier da all tiden hans går til verv, scrolling på telefonen og andre sosiale ting. Noe han alltid har tid til, derimot, er synging. Spør han om å synge Careless Whisper, I dare you... Åjo også gleder han seg selvfølgelig kjempemye til jubileum 10. februar!

Borghild Fremstad

Dette er Borghild, ei festlig og smågal jente fra Bjugn som går førsteåret fysikk og matte (som sagt, smågal). Du ser henne ofte på snap og ellers på legesentret med sine problemer. Hun liker å trene når kroppen vil, men er også veldig (ekstremt) sosial av seg.

Hedda Husby

Hørt at dialekt gjør dikt mindre flatt Håpe bruken av rim blir værdsatt Hedda e en luring på kjemi og biologi
Komitémedlem for å lag jubileumsmagi
Namsosingen har kjærlighet for DDE
Glad i lakris og «Side om Side»
Det at trøndera e træg stæmme bra
På vors kjæm ho aldri før folk ska dra
Holdt på å få knækken av organisk
Like at biologi e mindre mekanisk
Overlevd første året på gløs
Spanskrørets feiring vil snart brake løs

Guro Bonesmo

Guro går 2. klasse med fagene biologi og kjemi. Hun kommer fra selveste bartebyen og hun er, som Carina Dahl sa så fint, best på fest. Hun er glad i å være med å arrangere ting og gleder seg masse til å feire alle fine luringer 10. februar <3

Erle Reiten Almåsbakk

Erle er en 24 år gammel jente fra Trondheim som ELSKER Spanskrøret - derfor er hun selvfølgelig med i jubileumskomiteen for å arrangere ei uke med feiring dere sent vil glemme. Andre ting hun elsker: p-max, lille London, lakris, kaffe på kont, lange skoledager uten å gjøre skole, frus, glutenfri kanelbolle og å gå med bånd på ball.