Arrangementkomiteen

Komite innledende info

Arrkomleder - Personalansvarlig

Arrangementkomiteen har ansvaret for mye av det sosiale som skjer på LUR.

De arrangerer alt fra julebord, Åretur, og vårfest, til strikk-og-drikk, filmkvelder og annet sosialt. I eksamensperiodene går de også rundt på Gløshaugen og deler ut litt snacks og motivasjon. Arrkom ledes av Andrea Tofte, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som personalansvarlig.

Andrea er lederen av selveste arrkom, altså spanskrørets aller beste komite. Hun er fra en liten bygd kalt levanger, men ut fra måten hun prater på så vil nordtrøndere argumentere for at hun ikke høres ut som en nordtrønder og sørtrøndere vil argumentere for at hun iallefall ikke høres ut som en sørtrønder heller. Hun går 3 klasse biologi & kjemi, og nyter æren av å endelig ha biologifag til tross for at dette er hovedretningen!! 

Videre er det vel naturlig at man legger fram om ulike fritidsaktiviteter, men her må man være ærlig å si at Andrea ikke har spesielt mye fritid. Hun er som regel opptatt med et eller annet, og det er ikke ukjent at hun har dobbelt eller trippeltbooket seg… Noe som kanskje ikke er den beste egenskapen da hun har hovedansvaret for spanskrørets største arrangement. Mellom biologilab, mer biologilab, linjeforneingsværv, undertøysjobb og vikarjobb, prøver hun å bruke tiden på sosialkvelder med venner, eller bare å plage Jørgen og kollektivet ved å klage på hvor lite fritid hun har. Selv om det bare er hennes egen feil med de elendige planleggingevnene (som igjen kanskje ikke er en veldig lur egenska i dette vervet).  

Favorittord: Lavterskel (kommer aldri til å få nok av det).

Komite-medlemmer

Cecilie Pettersen

Dette er Cecilie aka lil irriterende drittunge. Hun går 3. klasse bio og matte. Det er gøy, som henne, neida, joda, neida, kanskje litt… Hun liker Wii, epok og bringebærsyltetøy. Liker absolutt ikke kateter, stilleleken og tyttebærsyltetøy.

Martin Tørseth

Martin er fra selveste sølvbyen Kongsberg og går 2 klasse matte og fysikk. Ikke la deg lure av utseendet, for med et trøndersk etternavn og ei mot fra Chile er han på god vei mot Mr. Worldwide. Nesten poetisk er det at han snakker «flytende» spansk som medlem av nettopp spanskrøret. Bate sørg for at alkoholnivået i blodet er høyt nok før du får han i tale.

Malene Lien Killi

Malene går i 1 klasse matte & kjemi og va ænn viktig bidragsyter tå festoppstyret på Møllenberg. Ingen skjønne kå ho si, så itje vits å skrive mær. Piss i broka, heia kvam.

Sander Nicolai Andersen

Sander fra Fredrikstad ække en person du trenger å se for å vite at han er der. Det er nok å høre etter esel-latteren hans eller høre han showe off sangstemmen sin hver gang han får en mulighet. Han går i 2 klasse matte og fysikk og bruker det han lærer til å leke smart sjøl om han ikke skjønner bæret av det sjæl. Han sier aldri nei til en fest eller to, og resultatet er vanligvis hes stemme og en del tomme flasker (spesielt hvis du queuer Toxic).

Martine Jensen Østgård

Martine er en sprudlende jente fra Hamar (må ikke forveksles med Gjøvik) som går 2. klasse kjemi og biologi. På fritiden liker hun å bake (som de hun bor med setter stor pris på), sveipe på tinder (som de hun bor med får sette stor pris på), vinne overlegent i mario kart og spise flatbrød. Tåler ikke sukker med mindre det er snakk om alkohol eller pops.

Herdis Eline Oftebro

Herdis er en sprudlende jente som går førsteklasse matte og IT. Hun er som oftest å finne på ID-arealet i mattefrustrasjon, på kontoret i kaffipause eller på vors. Herdis sier sjeldent nei til en fest og stiller med god stemning og trondheims beste (?) margarita.

Miriam von Hanno

Dette er Miriam som går 3 klasse biologi & kjemi. Dette er hennes 2 periode i arrkom, så trives ekstremt godt i komiteen. På fritiden er hun for det meste enten sosial med venner, eller på treningssenteret. Hun gleder seg masse til å delta på spanskrørets arrangementer, og ikke minst til å være med å arrangere de!

Ingrid Darell Holm

Ingrid er kanskje mest kjent for sin strikkekarriere. Hun er også kjent for å være mor til 1, aka lil drittunge. Hun er dødsredd alt over fire ben og under 2, som gjør lab ganske vanskelig, men hun kjemper seg gjennom den med blod og tårer. Derimot er hun ikke spesielt redd for fyll, fanteri og fanta exotic.

Beate Ludvigsen

Beate er en sprudlende jente fra Sykklyven på Sunnmøre. Hun går 3 klasse biologi & kjemi. På fritiden er hun glad i alt fra fotball til strikking, og har nå nylig fått interesse for både baking og drinklaging.

Amalie Vassbotn

Amalie kjeme fra sjølvaste Sunnmøre og e i ferd med å slite sej igjøna sitt tredje år med matte, biologi og engelsk! Med sine fleire verv, ekstra fag, 2 jobba og sjuke FOMO, sku du tru du sjeldent sku finne ho sittanes sjåande på serie. Men neida!!! Her e prokastineringa alltid første pri<3 Og dinne jenta elske spanskrøret meir enn ho elska sej sjølv. Sjølv om det ikke ska so mykje til for å gjer…

Karina Herring

Karina går 3 klasse biologi og kjemi. En livlig og glad norlending som trives best med moscow mule i glasset. Ellers går tiden til alt fra trening til strikking, for ikke å glemme favorittlaget Liverpool.

David Ramsvik

«Halla alle sammen, æ heter Dave slæsh David slæsh Daniel slæsh Duddha». Som mange sikkert vet, er dave kjent ved mange navn. Og, som lotussutraen sier: «kjært barn, har mange navn», og dermed er det en direkte korrelasjon mellom Dave og Buddha. Buddha ble reinkarnert som Dave, ergo navnet Duddha. Begge var (blir) gode lærere, og eldre skrifter har til og med påvist at Buddha var en av IT sine forfedre, og en stor matematiker, akkurat som Dave. Han går forholdsvis 4 året nå, men som Buddha- jeg mener Duddha- så vil han for alltid leve som en av slæshene.