Arrangementkomiteen

Arrangementkomiteen har ansvaret for mye av det sosiale som skjer på LUR.

De arrangerer alt fra julebord, Åretur, og vårfest, til strikk-og-drikk, filmkvelder og annet sosialt. I eksamensperiodene går de også rundt på Gløshaugen og deler ut litt snacks og motivasjon. Arrkom ledes av Maren Christina Helleberg, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som personalansvarlig.

Arrkomleder - Personalansvarlig

Årets arrkom leder er Maren Christina Helleberg fra Kongsberg, nei ikke Kongsvinger. Hun går 2. klasse matte og biologi, og du finner henne ofte sittende på ID hun sitter å prokrastinerer. Maren er selverklært Kjartan Lauritzen blodfan, som medfører lite musikkvariasjon på vors, neida…joda. Dersom du ikke finner henne lyttende til nyeste Kjartan, finner du henne på sit gløs eller ute på tur. Maren er litt for sosial for sitt eget beste og blir gjerne med på alt som arrangeres i løpet av året. Passer bra, for hun skal tross alt arrangere alt også. (Jeg gleder meg!<3)

Maren gleder seg veldig til å planlegge mye gøy med arrkom dette året, og jobber for at det blir en god gjeng som finner på mye morsomt sammen og for resten av linja.

Komite-medlemmer

Guro Kristin Kirkaune Bonesmo

Guro går 2.klasse kjemi og biologi, og kommer fra selveste trønderhovedstaden Trondheim. Når hun ikke er på lab i flor/faun kan du finne henne på id eller i Trondheims skumlese nabolag; Buran/Lademoen. På fritiden (når hun ikke forberede seg til lab) liker hun å trene, gå turer og henge med venner. Hun er, som Carina Dahl sa så fint, best på fest, men hun trives også godt hjemme i sofaen med et glass iskald p-max og The voice på tv’en. Hun gleder seg til å være med å arrangere masse gøy med arrkom det kommende året

Astrid Bugge

Astrid “moldernserfaen” Bugge (jajaja hate hate hate Molde by blablabla) slit se gjennom tredjeklasse matte og biologi. Ho krige se gjennom uka for så å krige se gjennom helga med hjelp av baccardi razz blanda med vatten (en delikatesse). Ellers e moldenserfaen kjent med en god binge, om d e serie eller godteposen e aldri godt å si.

Herdis Eline Oftebro

Herdis Eline skulle gått 3 klasse it og matte (rip), men er selvfølgelig fortsatt med i arrkom selv om hun er ferdig på LUR! verdens beste komit3 Utenom alt for mange fag er hun veldig glad i kaffe på kont, kose med Katt, og ikke minst dra på så mange arrkom arrangementer som mulig <3

Gaute Eng Simonsen

Gaute Eng er turner og går 2.klasse fysikk og matematikk, så da tar han naturligvis kjemiemner. Han er litt for glad i å lære random shit så han har tatt ekstra fag siden vgs. Etter lange dager med tenkning kom han frem til at 773 er det beste tallet fordi det er det høyeste 3-sifrede primtallet der alle sifrene er primtallet, tverrsummen av tallet er et primtall. 773 er det 137. primtallet, der 137 er et primtall og tverrsummen av 137 også er et primtall. Ja Gaute er en nerd.


Sina Lerheim Birkeland

Sina er en 23 år gammel jente fra bygda utenfor Ålesund Hun går 2.klasse matte og IT, og har nå testet alle retningene på LUR utenom kjemi. Hun har nylig vært på årstudium (ferie) i Frankrike. Nå prøver hun overleve overgangen til gløs-livet, og benytter sjansen til å finne på alt mulig annet som å være komité-medlem fullt ut! Hun har stor lidenskap for Spanskrøret og hun elsker å være sosial og henge med alle de søte LURingene<3

Frida Sofie Antonsen

Frida gikk matte og biologi, men med en unormal tørste for tequila og mintu byttet hun til lektor i kroppsøving og idrettsfag, med håp om en studiehverdag hvor borderline alkoholisme er akseptert i større grad. Mandag-torsdag kan du finne Frida på enten håndballbanen eller 3T, men trenger du Frida fredag og lørdag er det bare å lete etter nærmeste Heidis så finner du henne fort, helst uten nøkler og lommebok. Ikke prøv å finne henne på søndager, hvor hun er da vet hun nok ikke selv engang.

Synne Bjørklund

Dette er Synne! En sprek og blid tromsøværing på 21 år. Synne er en klatremus og generelt snakkesalig krølltopp, som gjerne er med på de ulike arrangementene arrkom har å komme med <3

Andreas Røen

Andreas e fra måkenes by, Stavanger (jiile!), og går 2.klasse biologi og kjemi. Andreas e ein snodig sjel med urovekkende talenter, hans røst hadde satt de fleste soprananane i buret. Han e og ein sterk benekter av ryktene om hans autisme (han e ikje diagnostisert, men fleire autister har kalt han autist). Andreas har fleire hobbyer; blant aent å bruke skremmende mye penger på instrumenter han spille 1 gang før han kjøpe et nytt. Mye e mystisk me denne karen, men hans kjære forhold te gin & tonic kan utnyttas for å penetrera redet som e hans skalle.

Malene Lien Killi

Malene gikk i 1 klasse matte & kjemi (har bytta linje:( ) og va ænn viktig bidragsyter tå festoppstyret på Møllenberg. Ingen skjønne kå ho si, så itje vits å skrive mær. Piss i broka, heia kvam.

Sander Nicolai Andersen

Sander fra Fredrikstad ække en person du trenger å se for å vite at han er der. Det er nok å høre etter esel-latteren hans eller høre han showe off sangstemmen sin hver gang han får en mulighet. Han går i 3 klasse matte og fysikk og bruker det han lærer til å leke smart sjøl om han ikke skjønner bæret av det sjæl. Han sier aldri nei til en fest eller to, og resultatet er vanligvis hes stemme og en del tomme flasker (spesielt hvis du queuer Toxic).

Lisa Jenssen

Lisa er en sprudlende råner fra Halden alle vil like! Hun har en smittende latter som ingen andre. For tiden går hun lektor i realfag i andreklasse med matte og biologi. But you never know where she’ll drive her truck! Dama har nemlig trøkkførerbevis! Lite tips: Hvis jeg var deg, ville jeg begynt å lete etter hu på Circus hennes og-to utsted. Vil du få henne i godt humør og gi henne litt rus, da er det bare å pulle opp redbull og bjus!

Hedda Husby

Luringen Hedda er ei jente frå Namsos Hun er glad i stemning og kos Levd hele 21 år på jorda Har akkurat kjøpt en flora Prøver nemlig å være smart Selv om hun går kjemi og biologi såklart Går andreklasse og får endelig lære om dyr Så lei av benzen og orbitaler at jeg spyr Lakris, fredagstaco og DDE er livet Gleden dette gir er vanskelig å beskrive Nytt semester med syke arrangement Det er alltid noe spennende på gang Immball, julebord, vårfest & Åre Uten alt dette hadde jeg felt en tåre

Katrine Talmo

Katrine kommer fra Skien og går 4.året med fysikk og matte. Hun er glad i å være sosial og elsker å ha det gøy. Hun ser frem til å være med i arrkom!

Marit Grytbakk

Marit er ei jente fra Rindal som går 3. klasse matte og biologi. På fritiden (når hun ikke sliter seg gjennom matteøvinger eller forbereder seg til lab) liker hun å trene, henge med venner og å være ute på tur! Hun elsker også spansk, hunder og en god fest<3

David Ramsvik

ALRIIIIIIGHT, æ hete Dave, David, Didrik eller disappointment”. Generelt reagere på alt som starte på D.» En forræder av rang, etter at han dro fra vårt kjære studie for å prøve datatek. Han er enkel å høre, der lydnivå og entusiasme er enkel å merke, som en levende supernova. Han går nå i 4 klasse på datatek. «GUTTA! Æ tror Æ har AD/HD ass, fikk ritalin på vei inn på samf i går, å følt æ fikk me mæ alt etter d.

Abisanth Rajamohan

Han heter Abisanth i folkeregisteret, men alle kaller han for Abi siden han ikke alltid snakker sant;) Abi er 21 år gammel og kommer fra den østlige delen av Oslo. Denne råtassen her er sosial og trenger å få utløp for dette hvert sekund på skolen, så det blir naturligvis ikke tid til noe skole (Men er en del i kontoret og prokrastinerer bort tiden). Han går 3 klasse matte/bio, og selv om dette ikke prioriteres i det hele tatt, står han likevel (overraskende nok) i de fleste fag! Abi liker å være med på det som skjer, og stiller på det han kan av sosiale arrangementer. Han sier aldri nei til en god fest, og stiller alltid med god stemning (og mer drikke enn han tåler);)

Christian Bjørgum Bjørnaas

Christian, aka Heimdals store sønn, en av de nyeste festløvene i arrkom fra andreklasse er elsket av få, og hatet av mange. En ektefødt trønder, med altfor stor forkjærlighet til både DDE og dahls, + en shady fortid som lektor på Dragvoll «se drægis» har endelig kommet seg til gløs, og er klar for å sette stemningen 3 hakk opp med sin latter og kos. Mannen er kanskje høy fyr og har noen skumle incestrykter rundt seg fra facebooken sin, men Christian er klar for å vise fram arrkom på helt nye og «trygge» måter!

Andrea Tofte

Andrea går 4 klasse, og har en stor kjærlighet for arrkom og alt den kommer med. Det er derfor ikke en overraskelse at hun er her nok en gang. I tillegg til arrkom er hun også veldig glad i pause, fri, og ikke minst å snakke seg bort om alt og ingenting på id. Det er med andre ord ikke mye tid til skolearbeid, noe som gir enda mer tid til spanskrøret og mobilspill, aka det viktigste i hverdagen:)

Sigrid Skandesen

Jeg heter Sigrid og går 3 klasse kjemi og matte. På fritiden liker jeg å spise pizza og danse på fest. Når jeg er hjemme chiller jeg med de som bor hjemme

Miriam Bjorvand

Miriam er en 1. klasing som går fysikk og matematikk. Ho er en smilende gladjente som på fritiden er glad i å være med venner, se på serier og nyte en god GT. Og også kan sette pris på et godt fyllemåltid.


Silje Reitan Wevang

Siljemor (far) er en ekte Kolstad fans som for tiden kjemper seg gjennom 2.klasse med matte og bio. Når Silje ikke ser på billder og edderkopper, rægger (1-ern represent) hun til og fra bygda (Heimdal) for å kunne bo hjemme med gratis mat (luksus). Silje er søt og snill samt at hun kanskje er Jessica Diggins sin største fan. Silje bringer alle slags mulige ideer til arrkom, selv om et fåtall får gjennomslag. Hun gir aldri opp, så vi får se; kanskje hele spanskrøret stiller opp til i VM 2025 for å heie fram hele det amerikanske skilandslaget:)).


Sandra Bråthen Reikerås

En av få jenter som går matte og fysikk fjerde året. Hun er en aktiv og sprudlende jente med litt for mye på gang på samme tid. Svært glad i kaffe på kontoret og all type trening trening, men aller mest glad i en god fest.


Cecilie Hetland Aamodt

Cecilie er ei sprudlende jente som går andre klasse matte og kjemi. Jenta er stor fan av temafester, iskaffe og billig vin med høy prosent! Ellers finner du henne ofte på id-arealet, fotballbanen, på vors eller i stua med kollektivet.


Anette Stoum

Anette er 23 år og går matte og it førsteåret.hun er oppvokst på gård, og kan mer om kyr enn de fleste. Anette er veldig ubesluttsom, og har studert både kjemi og tegnspråk tidligere. Anette bruker mer tid på soving, festing og verv enn på skole, men hun kommer seg alltid gjennom eksamenene sine på et mirakuløst vis.