Arrangementkomiteen

Komite innledende info

Arrkomleder - Personalansvarlig

Arrangementkomiteen har ansvaret for mye av det sosiale som skjer på LUR.

De arrangerer alt fra julebord, Åretur, og vårfest, til strikk-og-drikk, filmkvelder og annet sosialt. I eksamensperiodene går de også rundt på Gløshaugen og deler ut litt snacks og motivasjon. Arrkom ledes av Herdis Eline Oftebro , som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som personalansvarlig.

Herdis Eline Oftebro er årets leder for arrkom<3 Hun går 2. klasse IT og matte, og er å finne på skolen mesteparten av uken (aller helst på kont). Hun kommer fra Stavanger, og lever for alt annet som kommer fra Stavanger (spesielt kaizers<3<3<3) Til daglig kjemper hun for livet på Buran med fire gutter å passe på. Fritiden går helst til fest og kos, aller helst fest med Spanskrøret:))

(Her kommer litt facts fra Håkon: ) 
Ja hun er i slekt med Jakob Oftebro, nei hun kjenner han ikke. Herdis er et B-menneske og har kommet lovlig seint til flere eksamener. Hun har også en halv kåring i Årets 2for1 pris. Til høsten skal Herdis på to av samme Kaizers konserten, og setter på kaizers så ofte som mulig, så om du vil på vors med Herdis er det på egen risiko.

Herdis gleder seg veldig til å arrangere mye gøy med arrkom dette året, og har troen på at det kan bli veldig bra med en så god gjeng i arrkom<3

Komite-medlemmer

Maren Helleberg

Maren er ei jente som går førsteåret med fagene matte og biologi. Hun lever for de to K-ene (Kjartan Lauritzen og kjøleskapsgrøt). Møter du henne er det stor sjanse for å høre om dette imellom alle historiene fra folkehøyskolen og turen deres til Costa Rica. Ellers går fritiden til å bla på tilbudsavis-appen på jakt etter tidenes tilbud, trening og å se på gamle videoer fra «Kids tour of Norway». I fadderuka gikk det i tretti. Tretti hva da, spør du? Fart. (Håper du tar referansen:))

Martin Tørseth

Martin er fra  Kongsberg (knekken) og går andreklasse matte og fysikk. Ting tar tid når han bor med Trondheims to største tidsentusiaster. Martin fikk skrivesperre da han skrev dette, så her kommer et lite rim fra en anonym kilde: "Martin er kul, og ikke gul, og passe full, og gjør mye tull" 

Guro Kristin Kirkaune Bonesmo

Guro går 1. klasse biologi og kjemi, og hun kommer fra Trondheim. Hun er en positiv og glad jente, og med deltidsjobb og ekstra emner i semesteret er hun også en travel jente. Hun er glad i en fest, men trives også godt i sofaen med et glass iskald p-max og The Voice på tv’en.

Astrid Bugge

Astrid “moldernserfaen” Bugge (jajaja hate hate hate Molde by blablabla) slit se gjennom andreklasse matte og biologi. Ho krige se gjennom uka for så å krige se gjennom helga med hjelp av baccardi razz blanda med vatten (en delikatesse). Ellers e moldenserfaen kjent med en god binge, om d e serie eller godteposen e aldri godt å si.

Gaute Eng Simonsen

Gaute Eng er turner og går 1.klasse fysikk og matematikk, så da tar han naturligvis kjemiemner. Han er litt for glad i å lære random shit så han har tatt ekstra fag siden vgs. Etter lange dager med tenkning kom han frem til at 773 er det beste tallet fordi det er det høyeste 3-sifrede primtallet der alle sifrene er primtallet, tverrsummen av tallet er et primtall. 773 er det 137. primtallet, der 137 er et primtall og tverrsummen av 137 også er et primtall. Ja Gaute er en nerd.


Malene Lien Killi

Malene gikk i 1 klasse matte & kjemi (har bytta linje:( ) og va ænn viktig bidragsyter tå festoppstyret på Møllenberg. Ingen skjønne kå ho si, så itje vits å skrive mær. Piss i broka, heia kvam.

Sander Nicolai Andersen

Sander fra Fredrikstad ække en person du trenger å se for å vite at han er der. Det er nok å høre etter esel-latteren hans eller høre han showe off sangstemmen sin hver gang han får en mulighet. Han går i 2 klasse matte og fysikk og bruker det han lærer til å leke smart sjøl om han ikke skjønner bæret av det sjæl. Han sier aldri nei til en fest eller to, og resultatet er vanligvis hes stemme og en del tomme flasker (spesielt hvis du queuer Toxic).

Hedda Husby

Hedda e en luring som går i 1.klasse med kjemi og biologi. Som stolt namsosing (og arrkom-medlem) lev ho for lakris, «Side om Side», taco og DDE. Ellers heng ho på id med dæm andre som heller ikke e smart nok t å gå en matteretning.

Katrine Talmo

Katrine kommer fra Skien og går 3.året med fysikk og matte. Hun er glad i å være sosial og elsker å ha det gøy. Hun ser frem til å være med i arrkom!

Marit Grytbakk

Marit er ei jente fra Rindal som går 2. klasse matte og biologi. På fritiden (når hun ikke sliter seg gjennom matteøvinger eller forbereder seg til lab) liker hun å trene, henge med venner og å være ute på tur! Hun elsker også spansk, hunder og en god fest<3

David Ramsvik

 ALRIIIIIIGHT, æ hete Dave, David, Didrik eller disappointment”. Generelt reagere på alt som starte på D.» En forræder av rang, etter at han dro fra vårt kjære studie for å prøve datatek. Han er enkel å høre, der lydnivå og entusiasme er enkel å merke, som en levende supernova. Han går nå i 3 klasse på datatek. «GUTTA! Æ tror Æ har AD/HD ass, fikk ritalin på vei inn på samf i går, å følt æ fikk me mæ alt etter d.

Christian Bjørgum Bjørnaas

Christian, aka Heimdals store sønn, en av de nyeste festløvene i arrkom fra førsteklasse er elsket av få, og hatet av mange. En ektefødt trønder, med altfor stor forkjærlighet til både DDE og dahls, + en shady fortid som lektor på Dragvoll «se drægis» har endelig kommet seg til gløs, og er klar for å sette stemningen 3 hakk opp med sin latter og kos. Mannen er kanskje høy fyr og har noen skumle incestrykter rundt seg fra facebooken sin, men Christian er klar for å vise fram arrkom på helt nye og «trygge» måter!

Andrea Tofte

Andrea går 3 klasse, og har en stor kjærlighet for arrkom og alt den kommer med. Det er derfor ikke en overraskelse at hun er her nok en gang. I tillegg til arrkom er hun også veldig glad i pause, fri, og ikke minst å snakke seg bort om alt og ingenting på id. Det er med andre ord ikke mye tid til skolearbeid, noe som gir enda mer tid til spanskrøret og mobilspill, aka det viktigste i hverdagen:)

Sigrid Skandesen

Jeg heter Sigrid og går 2 klasse kjemi og matte. På fritiden liker jeg å spise pizza og danse på fest. Når jeg er hjemme chiller jeg med de som bor hjemme

Miriam Bjorvand

 Miriam er en 1. klasing som går fysikk og matematikk. Ho er en smilende gladjente som på fritiden er glad i å være med venner, se på serier og nyte en god GT. Og også kan sette pris på et godt fyllemåltid.


Sandra Bråthen Reikerås

En av få jenter som går matte og fysikk tredje året. Hun er en aktiv og sprudlende jente med litt for mye på gang på samme tid. Svært glad i kaffe på kontoret og all type trening trening, men aller mest glad i en god fest.


Cecilie Hetland Aamodt

Cecilie er ei sprudlende jente som går første klasse matte og kjemi. Jenta er stor fan av temafester, iskaffe og billig vin med høy prosent! Ellers finner du henne ofte på id-arealet, fotballbanen, på vors eller i stua med kollektivet.