Fagkomiteen

Fagkomiteen har ansvaret for den faglige aktiviteten på LUR, utenom skolens vanlige undervisning.

De arrangerer alt fra seminarer til quizkvelder, fagdager og filmkvelder. For ikke å glemme kræsjkurs under eksamensperioden når det trengs! FagKom ledes av Mia Moe, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som fagleder.

Fagkomleder - Fagansvarlig

Mia er en litt av en gladlaks! Hun er fra Fredrikstad og går matte og biologi i 2. klasse. Mia er så heldig som får være lederen av fagkomiteen, den hyggeligste komiteen til Spanskrøret <33 Når hun ikke holder quiz eller planlegger foredrag, liker hun å trene på Sit treningssenter eller henger på samf. For Mia er glad i en god fest, og hun er ikke fremmed for å danse og synge høylytt på byen!

Vervet i fagkom er en stor glede for Mia, da hun elsker nerdete fakta! Som leder av fagkomiteen får hun utløp for sitt favorittordtak «hjernen er stjernen», da denne gjengen bidrar med å arrangere quiz, foredrag og andre faglige arrangementer til medlemmene av Spanskrøret <33

Komite-medlemmer

Mille Leer Sandstad

Mille går 2. klasse matte og informatikk. Du ser henne nok aldri holde noe kræsjkurs, da hun har mer enn nok med å gå på så mange kræsjkurs som mulig selv, men hun skal i alle fall bidra med å få andre til å holde kræsjkurs for seg. Quiz derimot, der kan hun ha mer å bidra med. Spesielt hvis kategorien handler om noe innenfor sportens verden, og det skal hun sørge for at det blir mer av i år.

Sina Lerheim Birkelund

Sina er en 23 år gammel jente fra bygda utenfor Ålesund ❤ Hun går 2.klasse matte og fysikk (rip) og har nylig vært på årstudium (ferie) i Frankrike. Nå prøver hun overleve overgangen til gløs-livet, og benytter sjansen til å finne på alt mulig annet som å være komité-medlem fullt ut! Hun har stor lidenskap for quiz og utveksling som hun får utløp for i FagKom, og hun elsker være sosial sammen med alle de søte LURingene<3

Hedda Husby

Hedda e en luring som går i 2.klasse med kjemi og biologi. Som stolt namsosing (og arrkom-medlem) lev ho for lakris, «Side om Side», taco og DDE. Ellers heng ho på id med dæm andre som heller ikke e smart nok t å gå en matteretning.

Julianne Bui

Går 2. året kjemi og matte, 20 år og er fra Oslo..ok Kolbotn. Er kjent som hun som alltid skal starte 100 spørsmål på vors eller hun som ikke går i annet enn treningsklær. Du finner meg mest sannsynlig på Sit gløshaugen eller på ID der jeg klager over øvingene mine, nok en gang.

Maria Skår

En livlig dame fra Fauske på 23 år Hun kan Piano man på munnspill, Hun er kul, funny og vill. Også ganske snill Men en ting om maria er ganske så sær, Hun har nemlig to sammenvokste tær. 3. klasse biologi og kjemi Men skole har ikke så mye å si Denne dama finner du på kontoret En liten kontorhore

Anette Stoum

Annette er ei 22 år gammel bygdejente fra Fosen. Ekstremt ubesluttsom og har studert både tegnspråk og kjemi. Går nå førsteåret på matte og IT. Er vokst opp på gård med kyr og elsker å være med dyr. Ellers glad i å være med venner og er med på det meste som skjer.

Cecilie Hetland Aamodt

Hedda e en luring som går i 2.klasse med kjemi og biologi. Som stolt namsosing (og arrkom-medlem) lev ho for lakris, «Side om Side», taco og DDE. Ellers heng ho på id med dæm andre som heller ikke e smart nok t å gå en matteretning.

Mariken Gjernes

Mariken er en sprudlende 21 år gammel jente fra Oslo. Hun tar matte og biologi, og sliter seg gjennom begge to. Denne dama er over gjennomsnittet interessert i norske tv-programmer, og ser på alt fra Debatten til Farmen. Hun er også en stor fan av norske kjendiser, og er ikke fremmed for å ta bilder med dem om hun møter på noen. Mariken har også en liste på mobilen hennes med hvordan hun kan komme i kontakt med kjendiser, via, via, via andre som er bekjente til noen som kjenner en kjendis. Hun er ellers veldig positiv med godt humør (bortsett fra om morgenen). Mariken tror også at hun er en veldig god rådgiver, og elsker å hjelpe andre med små og store livsproblemer. Dessverre blir tipsene hennes sjeldent brukt:(

Sofie Knutsvik Kalleberg

Jeg heter Sofie og går 2. klasse matte og biologi. Jeg liker å trene(spesielt gruppetimer) og er syykt glad i henge med venner. Jeg er med på det meste som skjer, og er meget glad i en god fest🧡🧡

Olai Lund

Hallais. Mitt navn er Olai, Stammer fra hurtigrutas fødested rett ved siden av Lofoten. 20 år og går i 1.klasse kjemi og biologi. Ser på meg selv som en glad klump som liker å spille volleyball og henge med både nye og gamle venner. I tillegg er quiz noe jeg ser på som både kos med venner og blodig alvor. Så her er det bare å glede seg! Ellers hvis du trenger noen til å chugge 0,5L på under 5 sekunder (fakta) så er jeg rett mann for deg.

Astrid Farmen Aabø

Astrid går matte og kjemi 2. klasse. Hun er en solstråle som er glad i tur og elsker å være i fysisk aktivitet. Videre er Astrid utrolig omsorgsfull og en jente som sprer masse glede til de rundt seg <33 Dersom du har en dårlig dag er det bare å gå til Astrid, for hun har alltid et smil på LUR :)

Helene Flyen

Heii. Jeg heter Helene og går i 1. Klasse, kjemi biologi. Jeg kommer fra Hadeland. På fritiden liker jeg å trene og lage mat. I tillegg til dette er tante til en liten kattepus, en jobb jeg tar meget seriøst. DM for bilder av Solo.