Fagkomiteen

Fagkomiteen har ansvaret for den faglige aktiviteten på LUR, utenom skolens vanlige undervisning.

De arrangerer alt fra seminarer til quizkvelder, fagdager og filmkvelder. For ikke å glemme kræsjkurs under eksamensperioden når det trengs! FagKom ledes av Sina Birkeland, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som fagleder.

Fagkomleder - Fagansvarlig

Sina er leder i FagKom og går førsteklasse matte-biologi.

Som Fagkom-leder får hun utløp for sin indre nerd gjennom å kunne finne artige quiz spm og brainstorme for foredrag<3 Hun elsker det sosiale miljøet i Spanskrøret og å få arrangere faglige arrangementer sammen med komiteen er en stor bonus 😀

Komite-medlemmer

Aurora Isaksen

Dette er Aurora Hun går kjemi og biologi 2.året som LURing. Aurora valgte å bli en del av fagkom fordi hun kan få være en del av og bidra til det faglige miljøet i spanskrøret. Hun er ikke medlemmet du spør til å holde kræsjkurs i analyse, men å mekke en LURquiz er ikke noe problem!:-)))

Emma Danevad

Emma går 2.klasse biologi og matte, og bruker mesteparten av fritiden sin på å gjøre det motsatte av det hun egentlig burde gjøre:) Hun elsker quiz, og er også fan av et godt foredrag<3

Kirsti Overland

Kirsti, ei glad jente fra Toten! Talar kænsje itte så brett, men trønderske gloser kommer oftere og oftere etter fire år i byen.

Hun går 3.klasse matte og biologi med biologi som hovedfag. På fritiden liker hun å være med venner, trene og gå tur. Etter at koronaen kom fikk hun som mange andre lyst til å lære seg å strikke så det holder hun også litt på med.

Hun har søkt fagkom fordi nå er hun gira på at vi kan samles igjen for å quizze, gå på spennende foredrag og bli kjent med flere LURinger!

Andrine Grønnestad

Andrine, dialektforvirra randabergbu som går 3.klasse (ish) matte og biologi, med matte som hovedfag. Fritiden bruker hun aller helst på tur med gode venner eller med strikketøy i fanget. Gjerne med en kaffekopp i hånda:) Hun har søkt fagkom for å bli kjent med flere luringer, og for å være med å arrangere masse gøy, både quizer og foredrag!

Abisanth Rajamohan

Abisanth Rajamohan, eller Abi som han faktisk heter, er 20 år fra selveste hovedstaden Oslo. Abi lever av mottoet «When life asks for 8 lemons, buy 8 limes». Abi er veldig sosial og trenger å få utløp for dette hvert sekund på skolen, så det blir naturligvis ikke tid til noe skole. Han går første klasse matte/bio, og selv om dette ikke prioriteres i det hele tatt, står han likevel (overraskende nok) i de fleste fag!

Lea-Sofie Thomsen Lie

Lea, også kjent som Bien av familie, går studieretning kjemi og biologi. Evig glad i å sove litt for lenge og sløse bort tiden på bortkasta ting. Jenta er klønete som få og har en tendens til å alltid ende opp i grøfta (veldig bokstaveligtalt). Av emner hun kan snakke om i timer finner du kaffe. Kvalitetskaffe. Ikke den typen som smaker gammel man i flanellskjorte.

Didrik Nohre Lønvik

Didrik er 21 år gammel, kommer fra Inderøy og går i 2.klasse Matte og fysikk. Etter å ha rotet seg vekk på østlandet i tre år er trønderen nå endelig tilbake i kjente trakter. Han har gikk to år i Delta før han fant ut at det var lærer han ønsket å bli, og Spanskrøret ble naturligvis hans nye hjem.

Herdis Eline Oftebro

Herdis er en sprudlende jente som går førsteklasse matte og IT. Hun er som oftest å finne på ID-arealet i mattefrustrasjon, på kontoret i kaffipause eller på vors. Herdis er ikke særlig fan av eksamen – men på fagkom-quiz derimot stiller hun sterkt!!

Christer Borgedal Øyen

Christer går 3/4. klasse matte og fysikk. Han er glad i både quiz og foredrag og er en superfan av Lord of the Rings. Musikalsk er han også, og bruker mye tid sammen med saksofonen i både jazzband OG orkester.