Fagkomiteen

Fagkomiteen har ansvaret for den faglige aktiviteten på LUR, utenom skolens vanlige undervisning.

De arrangerer alt fra seminarer til quizkvelder, fagdager og filmkvelder. For ikke å glemme kræsjkurs under eksamensperioden når det trengs! FagKom ledes av Emma Danevad, som sitter i hovedstyret til Spanskrøret som fagleder.

Fagkomleder - Fagansvarlig

Emma er en 21 år gammel jente fra Fredrikstad, som er så heldig at hun får være leder av den koseligste komiteen til Spanskrøret, nemlig fagkomiteen! Hun går andreklasse med retningen matematikk og biologi<3

En av hennes store lidenskaper i livet er quiz, noe som gjør at vervet som fagkom-leder passer henne ypperlig! Som leder for denne komiteen får hun utløp for sin indre nerd gjennom arrangering av quiz og andre faglige arrangementer for spanskrøret<3

Komite-medlemmer

Mille Leer Sandstad

Mille går 1.klasse matte og informatikk. Du ser henne nok aldri holde noe kræsjkurs, da hun har mer enn nok med å gå på så mange kræsjkurs som mulig selv, men hun skal i alle fall bidra med å få andre til å holde kræsjkurs for seg. Quiz derimot, der kan hun ha mer å bidra med. Spesielt hvis kategorien handler om noe innenfor sportens verden, og det skal hun sørge for at det blir mer av i år.

Sigrid Skandsen

Jeg heter Sigrid og går 2. klasse kjemi og matte. På fritiden liker jeg å spise pizza og danse på fest. Når jeg er hjemme chiller jeg bare med de som bor hjemme.

Lea-Sofie Thomsen Lie

Lea er ei sprudlende glad jente som går kjemi og biologi 2. klasse. Hu er kjent som en mamma i en alder av 22, og har du et skrubbsår som må plastres eller er så drita at du ikke har noen anelse om tid og rom er hu den du bør ringe. Videre har hun alltid livet på stell, bare ikke spør om hu har glemt noe en dag for da kan hun fort stå og ramse opp alt hun har glemt i 10 minutter. Hun kan mye faglig og har alltid mange spørsmål på lur (innenfor kategorien vanning av planter vel å merke).

Maria Skår

En livlig dame fra Fauske på 23 år Hun kan Piano man på munnspill, Hun er kul, funny og vill. Også ganske snill Men en ting om maria er ganske så sær, Hun har nemlig to sammenvokste tær. 2.klasse biologi og kjemi Men skole har ikke så mye å si Denne dama finner du på kontoret En liten kontorhore

Martine Jensen Østgård

Martine er en artig skrue som går 2. klasse kjemi og biologi. Hun har til tider litt for stor kapasitet til sosiale eventer og har et forferdelig konkurranseinnstinkt når det er noe hu er god på (les brettspillet Geni). Ellers er hun til tider litt for laidback, noe som går mennesker med høyt konkurranseinnstinkt på nervene. Når det kommer til quiz kan hun bidra med stort og smått, men kanskje god stemning mer enn noe annet.