Snart påske! (nesten)

Hei og god søndags ettermiddag alle sammen!

Har dere sett på kalenderen i det siste? Den forteller oss at det bare er omtrent to uker igjen til påskeferien! 😀 Dette betyr at det ikke er veldig mange dagene med forelesninger og øvinger igjen, før vi alle kan ta oss en velfortjent påskeferie med masse fjellturer, skigåing, skiståing, kvikklunsj og appelsin 🙂 Det er jo også lov (nesten obligatorisk?) å ta seg fri med god samvittighet og utnytte finværet og ta seg en tur opp i bymarka selv om det ikke er påske riktig enda 😉

Til uka er det ikke stort som skjer i regi av Spanskrøret men det er jo alltid noe gøy som skjer i Trondheim! Vi skal ikke nevne riktig alt, men hvis du er storfan av for eksempel Markus og Martinus eller Morgan Sulele så kan det jo lønne seg å stikke innom torget klokka 18 i morgen #gratiskonsert
Hvis dette ikke er helt din type arrangement, så finnes det så klart alternativer og hvis du vil ha full oversikt over hva som skjer rundt omkring i byen, så kan det alltids være lurt å sjekke ut Barteguiden 🙂

Hvis du er av typen som liker å planlegge litt så kan vi jo igjen nevne at neste uke (altså ikke uken som starter i morgen, men uke 11) arrangeres det på nytt quiz på Olavs pub. Dette er i samarbeid med Erudio og vil foregå onsdag 16. mars. Mer info finner du ved å trykke her. Hvis du samme kveld tenker at «æsj, quiz er ikke noe for meg», eller du har lyst til å forsette kvelden når quizen er ferdig, så arrangerer Erudio, Paideia og CAF trafikklysfest på Studio, der alle er velkomne 😀 Trykk her for mer informasjon om dette 🙂
Samme dag (altså 16. mars) er det også billettslipp til Naborevyen! I samme slengen kan det nevnes at det er lurt å holde av enten 7., 8., eller 9. april (eller alle tre dagene) for å dra å se revyen! For å få fortløpende informasjon om revyen, sjekk ut Facebook-arrangementet ved å trykke her.

Til sist så kan det nevnes at Spanskrøret-genserne er bestilt og kommer høyst sannsynlig uka før påskeferien. Vi kommer tilbake med informasjon om henting og betaling etter hvert. Hvis du sliter med nattesøvnen fordi du angrer på at du ikke bestilte genser, ta det helt med ro. Vi tok ansvar og bestilte noen ekstra. Så hvis du har ombestemt deg, bare ta kontakt med noen i styret og si hvilken størrelse du ønsker, så skal vi se om vi får ordnet det 🙂

Håper alle får en kjempefin uke! 😀

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *