Snart påske! (for real denne gang)

Tjohopp! Nå er det faktisk, på helt ekte, bare en liten uke igjen før vi tar påskeferie 😀
Dette blir derfor det siste søndagsinnlegget på en liten stund, da det ikke skjer all verden i den stille uke og de fleste forhåpentligvis har tatt seg en veldig velfortjent påskeferie neste helg 🙂

Denne uken skjer det derimot litt! I morgen, mandag 14. mars, ville for eksempel selveste Albert Einstein fylt 137 år. Det burde jo kanskje i seg selv kvalifisert til en offisiell fridag, men sånn er det dessverre ikke 🙁 Det er likevel lov å ta seg en pause og feire den store hjernen til gamle Albert litt 😉
Siden blant andre amerikanerne snur opp ned på en del ting og kaller morgendagen «marsende fjorten» (3/14) i stedet for «fjortende mars» (14/3) er det også et visst tall som markeres i morgen. I den anledning er det satt opp et lunsjforedrag med professor Lisa  Lorentzen på teknologibiblioteket på hovedbygget i morgen fra 11.15 – 12.30. Det vil også være en liten quiz i regi av Delta, og det ryktes servering av kaffe, kaker og te 😀

Quiz arrangeres det også på Olavs pub og spiseri onsdag 16. mars, da sammen med våre Dragvoll-sjelefrender, Erudio! 😀
Hvis du ikke fikk vært med på forrige quiz, eller du har lyst på revansje eller lyst til å vinne igjen, møt opp på Olavs klokka 19! Facebook-arrangement finner du ved å trykke her.
Hvis du føler for å fortsette festen etter quizen arrangerer Erudio, Paideia og CAF trafikklysfest på Studio samme kveld! Kle deg i noe rødt, grønt eller oransje og bli med på en fest med masse god stemning 😀 Trykk her for Facebook-arrangement.

Vi har også en gladnyhet til alle dere som er glade i (og/eller avhengige av) kaffe, men som av uransakelige grunner ikke har noe å drikke kaffen av. Nå er det nemlig mulighet for å kjøpe en original, egen Spanskrøret-kaffekopp! Hvis du ønsker å kjøpe er det bare å ta kontakt med noen i styret, og koppen koster 100 kroner 🙂

Da er det ikke stort mer å si annet enn å ønske alle en fantastisk påskeferie, enten du skal suse ned fjellsidene på ski, sitte i sofakroken med en krimbok eller spille dataspill i Vikingskipet!
God påske alle sammen, vi høres 😀

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *