Quiz og eksamensforelesninger

God kveld!

Nå begynner kanskje eksamensnervene å komme krypende? Fortvil ikke! Til uken kommer nemlig de første eksamensforelesningene som er ment til dere førsteklassinger. 😀

På fredag er det uoffisiell eksamensforelesning i analyse 1, som arrangeres av Spanskrøret og Delta. Der vil eksamenssettet fra konten 2017 gjennomgås, men om det er andre spørsmål og oppgaver du lurer på kan du sende de til faglederspanskroret@gmail.com. 🙂 Ellers finner du all info på facebookarrangementet!

Det arrangeres også et eksamenskurs i ITGK-teori på lørdagen, som ikke er i regi av Spanskrøret. Dette arrangeres av Programvareverkstedet, og avholdes i S1 fra 12.15 til 15.00. 🙂 Mer info finner du på deres nettside.

Ellers til uka skjer det også et par andre ting:

Først er det møte for lektorutdanningen i realfag på tirsdag, der det skal velges ny FUL-representant. FUL er en forkortelse for Forvaltningsutvalget for lektorutdanningene, og selve vervet er lønnet med inntil 100 timer per semester, og man velges for et år om gangen. Her sitter man også sammen med en person fra Dragvoll. Om du er interessert i å vite mer om stillingen er det bare å ta kontakt med Olaf Stuberg på facebook, eller sende mail til Olafstu@stud.ntnu.no. 🙂 Ellers ligger all foreløpig info på facebookarrangementet.

På onsdag er det tid for semesterets siste quiz, og denne gangen er det sammen med Erudio! Som sist vil quizen være i 2. etasje på O’Learys, og nå er det satt en maksgrense på 6 deltakere per lag. I tillegg ryktes det ekstrapoeng for de som klarer å lage lag med blandete linjeforeninger. 😉 I tillegg vil det også være 15% rabatt på mat, samt at 0,4L øl koster 74 kr! Møt opp for å vise hvilke lektorer som er best! 😀 Arrangementet finner du her.

Ha en fin uke!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *