Siste søndagsinnlegg for semesteret

God kveld! 😀

Nå kommer eksamenene løpende, så det betyr at dette er det siste søndagsinnlegget for semesteret. 🙂

Noen har kanskje eksamener allerede uka som kommer, men det er fortsatt et par eksamensforelesninger igjen fra vår side. I morgen, mandag, arrangerer Spanskrøret og Delta uoffisiell eksamensforelesning i Linalg 1, og her vil det også være pizza til alle som møter opp! 😀 Facebookarrangementet finner du her. På torsdag slenger også Nabla seg med som arrangør, og denne gangen er det uoffisiell eksamensforelesning i Mekanisk fysikk. Også her blir det pizza, så det er vel ikke så mange grunner til å ikke møte opp? 😉 Facebookarrangement her. På begge facebookarrangementene finner du info om tid og sted.

I morgen kveld spiller også Spanskymisten håndballkamp. Denne gangen er det herrelaget som spiller, mot Bravida i Spektrum D2, og de ønsker gjerne tilskuere! 😀 Arrangementet finner du her.

Visste du at du kan kjøpe Spanskrøret-genser? Eller Spanskrøret-kopp? På tirsdag arrangeres det åpen dag på kontoret fra 12-13, der det vil være mulig å kjøpe nettopp dette! Genser koster 350 kr, kopp 100 kr, og du kan også kjøpe pins til 20 kr per stykk. I tillegg vil det også være kake, hurra! Vi håper at de fleste tar seg en liten pause fra eksamenslesingen og kommer innom en tur. 😀

De siste årene har det blitt vist julekalender for linjeforeningene i NV-gangen, og i år er intet unntak! Fra 1. desember til 20. desember vises 2 julekalendere i R5 (med unntak av 4. desember, da er det R7) fra klokken 17.15, og dette er et meget beleilig tidspunkt å ta en liten pause i eksamenslesinga på. 🙂 Det ryktes også at det er et par premier på lur hver dag! 😀 Arrangementet finner du her.

Til slutt vil vi i styret ønske alle lykke til med eksamenene, og så håper vi dere alle får en riktig fin jul når den tid kommer! 😀

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *