Nytt semester!

Godt nytt år alle herlige luringer!

Jeg håper dere har hatt en avslappende juleferie og er klare for et nytt semester. Vi har mye å glede oss til dette året. Allerede om to uker drar en del fra Spanskrøret til Åre, der blir det ski, hygge og god mat! Fordeling av rommene blir publisert så fort vi får vite det fra Åre fjellby. Hvis du har noen spørsmål angående Åreturen er det bare å kontakte noen i styret. Hvis man ønsker å leie ski så kan det være lurt å booke dette i forkant på Skistar sine hjemmesider, velg ”Åre fjellby” som utleveringssted. Det blir en kjempefin tur med masse gøy!  

Det nye styret har nå trådt inn i sine stillinger, og vi håper at vi kan gjøre en like god jobb som de foregående styrene. Tusen takk, til alle som har gitt oss tilbakemeldinger på evalueringsskjemaet som ble lagt ut før jul, vi skal se gå gjennom dette og prøve å gjøre Spanskrøret til en enda bedre linjeforening. Et nytt styre betyr at det er nytt opptak til spanskrørets komitéer. Alle som ønsker å bli med i en komité er velkomne til søke, selv dere som har vært med i en komité tidligere må søke på nytt. Hvis du ønsker en beskrivelse av spanskrørets komitéer, kan du finne ut mer her eller sende melding til oss på Facebook. Fristen for å søke er 14.januar. Her søker du til komité.

Ønsker du en oversikt over kommende arrangementer kan du sjekke ut kalenderen på hjemmesiden til spanskrøret her. Denne vil bli oppdatert fortløpende. Er du interessert i å vite når eksterne arrangementer som revyer eller andre ting arrangeres, har vi lagd en kalender for det her. I løpet av vårhalvåret arrangerer de ulike linjeforeningene revyer og jubileum. Vi i styret skal prøve å representere Spanskrøret på så mange arrangementer som mulig! Revyer er forøvrig noe hvem som helst kan dra på, som regel legges det ut arrangement på Facebook der man kan kjøpe billetter.

Torsdag denne uken arrangerer Placebo Back-to-school party! Arrangementet finner du her.

Masse lykke til med studiestart, så snakkes vi!

 

 

 

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *