Komitéer og kulde!

God ettermiddag!

Håper alle har hatt en bra første uke tilbake på skolen, og at semesterets fag virker interessante. Jeg vil begynne med å informere litt om den kommende ukes hendelser. Denne uka, 17-21.januar, arrangeres Idrettsfestivalen, der skal håndballaget Spanskymisten delta med både jente og gutteklasse. Sjekk ut kampoppsettet her. Kjempegøy hvis noen tar turen og heier!

Også Spanskrørets innebandylag er i gang med kamper for denne våren! Kampprogrammet kan du finne her. Ønsker du å prøve ut innebandy er det bare å møte opp på trening. Spanskrøret stiller med alt utstyr. Har du noen spørsmål ta kontakt med innebandytrener Robert Balfour.

I sammenheng med vårens komitéopptak ønsker jubileumsansvarlig Ida Thorvaldsen å ta opp en komité som kan være med å arrangere Spanskrørets 15 års jubileum i 2019. Det er en stund til, men mye skal planlegges og Ida trenger en komité som kan hjelpe henne. Som medlem av jubileumskomiteen vil du få mulighet til å sette ditt preg på feiringen og lage ekstra gøyale festligheter! Har du lyst til å sikre økonomien til dette, bidra med blæsting, planlegge arrangementer eller bare lage god stemning? Du kan søke her. Har du noen spørsmål, takontakt med Jubileumsansvarlig Ida Thorvaldsen. Dette jubileumet må ikke forveksles med Spanskrørets og Erudios13.års jubileum som arrangeres denne våren.

Søndag neste uke reiser Spanskrøret til Åre. Alle reisende har fått en mail fra Arrkom som dere må lese nøye! Jeg har sjekket værmeldingen, og ser at det er meldt veldig kaldt, -15 grader. Dere må ha med masse klær, ikke bare til skikjøring, men også til å bruke når dere drar ut på kveldene. Det er ikke kult å fryse. I Åre finnes det også et badeanlegg man kan dra på hvis man ønsker å gjøre noe annet en av dagene. Håper dere gleder dere like mye som meg.

Vi snakkes!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *