Oppstart for komitéene

God dag! 🙂

Denne uken drar mange av Spanskrørets medlemmer til Åre. Håper alle får en fin tur! En liten oppfordring fra redaktør Ferdinand er at hvis du sitter inne med noe sladder fra Åre, så vil han gjerne at du sender det inn til Vitnemålets postkasse her.

Den siste uken har det vært opptak til spanskrørets komitéer og flere av komitéene har holdt sine første møter. På fagkom-møtet var det en svært ivrig gjeng, men store planer om økt hyppighet av faglige arrangementer. Det blir, som mange har ønsket, mer quiz. Her har vi mye å glede oss til. Redaksjonen har også hatt sitt første møte, der har de hatt årets første paneldebatt. Neste Vitnemål blir mest sannsynlig ferdig til 14.februar. Arrkom skal ha første møte etter Åre, der skal de planlegge Vårfesten.

Hvis du syns det er vanskelig å følge med på når Spanskrøret arrangerer ulike fester og arrangementer, legges det fortløpende ut i kalender på forsiden til spanskrørets hjemmeside. Det er utrolig mye som skjer denne våren, så følg med.

En siste oppfordring er at dere passer på hverandre i Åre, gå sammen hjem om kveldene og ha på dere nok klær(hilsen hønemor).

Vi snakkes!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *