Opptakstur!

Hei alle Luringer,

Håper alle har hatt en fin uke! Tipper alle har kommet i gang med forelesninger og øvinger i samtlige fag. Til førsteklassingene vil jeg tipse om å benytte seg av Mattehjelpen, et ekstratilbud der du kan få hjelp med øvinger i fagene MA0001, MA1101, MA1201 og MA1301 av instituttets emeriti Per og Kari Haag. De er veldig dyktige og de ønsker at dere skal få en så god start på NTNU som mulig. Ikke nøl med å møte opp i K5 mandag og fredager 16-18 med spørsmål.

Gymlærer Ane vil minne om at det er åpen volleyballtrening på søndag, håndballtrening søndag, fotballtrening lørdag og innebandytrening fredag. Følg med i Facebook-gruppa Spanskrøret Idrett for mer info. Bli med! Her er det gode muligheter til å bli kjente med nye og eldre LURinger!

Fredag er det frist for å melde seg på foredraget med Andreas Wahl som arrangeres 27.september. Påmelding finner du her. For mer info sjekk ut Facebook-eventet her.

Nå er høstens komitéopptak rett rundt hjørnet, følg med i Spanskrørets facebook-gruppe. Her vil det også bli postet info om de ulike komitéene.

Fredag arrangeres Spanskrørets Opptakstur. Alle påmeldte kan glede seg til en dag fylt med masse ulike aktiviteter og annet gøy. En pakkeliste vil bli lagt ut i facebook-eventet ila kvelden. Hvis du har noen spørsmål ifht opptaksturen, ta kontakt med en fra styret f.eks. Nestleder, Ida Jacobsen.

Håper alle har en strålende uke, så sees vi!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *