Swing og immball!

God søndag alle LURinger,

Takk for en super opptakstur på Studenterhytta, håper dere hadde det gøy! 😀 Håper også dere hadde det gøy på volleyballtrening i dag!

Nå er det bare en liten uke til Spanskrørets immatikuleringsball! Så ta på deg det fineste du har i skapet ditt, og gled deg til mat, underholdning, taler og dans. For mer info om når dere må være på lokalet osv sjekk facebook-eventet her.  Spanskrøret har pleid å ha gode swingtradisjoner på immball, så jeg håper spesielt at dere førsteklassinger tar turen på Swingkurset på onsdag klokka 18.00 i K5. Møt opp utenfor Spanskrørets kontor litt før 18.00 hvis du er usikker på hvor det er, evt sjekk mazemap. Swingkurset er lavterskel, om man må ikke kunne noe dansing før man kommer dit. Her begynner vi helt fra start. D

et er skikkelig gøy å kunne litt swing på immball og andre fester, så anbefaler å møte der! For mer info, sjekk facebook-eventet her.

Førstkommende søndag er frist for komitéopptaket for denne høsten. Anbefaler alle nye LURinger å melde seg inn i en av komitéene våre. Du velger selv hvor mye du gjør, så ikke vær redd for å bli nedlessa med arbeid. Dette er enmulighet til å bli bedre kjent med arbeid i linjeforeningen, du vil være med å påvirke hva vi skal arrangere, hvem som skal holde foredrag, lage quiz, kanskje være trener og masse masse annet. Det er skikkelig gøy! Her kan du søke komité.

Bildet til høyre er fra tur med Turlur forrige søndag.

Gleder meg til å se dere på både swingkurs og immball til uka! 🙂

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *