God jul alle LURinger

Hei alle LURinger

Dette er siste søndagsinnlegg for 2018. Styret 2018 vil gjerne takke for et fantastisk år med dere. Dere har igjen, som tidligere år, vært svært engasjerte i linjeforeningsaktivitet. Dere har deltatt på ball og julebord, stått på ski i Åre, vært på kjellern, spilt spill, quiz-et massse, sunget, spilt fotball, håndball, innebandy og volleyball, og dere har tilbrakt utallige timer på vårt kjære lille linjeforeningskontor.

Veldig mange av dere er med i våre komitéer og undergrupper, og gjør en strålende jobb, uten dere hadde ikke Spanskrøret vært det samme. Vi håper at dere også neste år ønsker å bidra, og vi kommer til å ha nytt komitéopptak rett etter nyttår.

Styret ønsker å rette en ekstra oppmerksomhet til Frida Sogge Steimoeggen, som har gjort en svært god innsats i kontorkomitéen i hele eksamensperioden. Hun har holdt kontoret i stand, rydde og vasket, kokt kaffe, tilbrakt mye tid der og bidratt med god stemning og inkluderende miljø.  Frida er månedens komitémedlem, tusen takk for innsatsen.

På nyåret har vi mye å se fram til, blant annet vår kjære revy, Naborevyen. I mars kan vi glede oss til en jubileumsuke for å feire Spanskrørets 15 års jubileum det er bare å glede seg. På nyåret trer det nye styret i kraft og gamle-styret ønsker dere masse lykke til!:)

Jeg håper dere er hjemme og koser dere med juleferie etter en tøff eksamensperiode, det har dere fortjent. Ønsker dere alle en gledelig jul og et godt nytt år, så sees vi neste år.

Det har vært en glede å skrive til dere hver søndag, stor klem fra Ida <3

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *