Nytt semester!

Godt nytt år alle LURinger,

Jeg håper dere har hatt en avslappende ferie og er klare for et nytt semester!

Et nytt semester betyr nytt komitéopptak. Det vil si at om du var med i en komité før jul er du nødt å søke på nytt igjen nå om du ønsker å fortsette. Om du derimot ikke har vært med i en komité tidligere har du nå en unik sjanse til å bli med å engasjere deg i Spanskrøret. Det er utrolig sosialt og artig samtidig som en får bli med å påvirke i de ulike komitéene. Ønsker du for eksempel flere fjellturer? Ja så meld deg inn i idkom da vel. Link til komitéopptaket finner dere HER. Søknadsfristen er torsdag 17. januar 23.59. Mer info om de ulike komitéene finner du HER.

Tirsdag den 15. januar arrangerer fagkom et kurs om selvmordsforebygging. Kurset heter OPS! Oppmerksom På Selvmordstanker, og er et 4-timers kurs som forbereder deltakerne til å oppdage selvmordstanker og hjelpe personer med selvmordstanker. Mer info finner dere HER. (PS: Kurset har begrenset plasser og man må melde seg på, på forhånd)

I anledning jubilumsgallaen vil det i tradisjonen tro bli dalje for alle deltakerne. I denne forbindelse arrangerer jubileumskomiteen designkonkurranse. Forslag kan sendes til spanskroretjubileum@gmail.com, med emne «Daljekonkurranse». Fristen er 20. januar.

Allerede på søndag 20.januar er det avreise til Åre! Bussen drar fra Hovedbygget kl 12.00, og forventet ankomst Åre er kl. 15.00. Møt opp i GOD tid før bussen kjører, senest et kvarter før. Bussen stopper på Storlien, men legg merke til at vi ankommer på en søndag, så da er det ikke mulig å hente ut eventuelt bestilt drikke. For mer info og oversikt over romfordelingen, se HER.  Skulle det være noen spørsmål, ta kontakt med Ina Rosenhaug Bjørset. Hvis man ønsker å leie ski så kan det være lurt å booke dette i forkant på Skistar sine hjemmesider, velg ”Åre fjellby” som utleveringssted. Det blir en kjempefin tur med masse gøy!

Er du gira på hvilke flere arrangementer Spanskrøret har planlagt dette semesteret? Ta en titt innom kalenderen. Du finner den på fremsiden til spanskroret.no eller HER. Den blir oppdatert fortløpende, så det er bare til å følge med!

Husk at kontoret alltid er åpent for alle! Her har du muligheten til å sette deg ned å slappe av, være sosial og bli kjent med enda flere LURinger. Usikker på hvor det er? Frykt ikke, du finner det HER. Gleder meg til å se deg der!

Hvis det er noe som skjer eller noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontant med de i styret. Enten det er via mail, facebook eller ved å bare slå av en uformell prat. Det er bare koselig!

Masse lykke til med studiestart, så snakkes vi!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *