Åre, komitéopptak og vitnemålets postkasse

God søndag alle LURinger!

Denne uken drar mange av Spanskrørets medlemmer til Åre. Viktig at alle som skal dra husker å registrere seg HER før avreise for å kunne få Skiweek-båndet ved ankomst! Dette båndet gir deg fordeler og rabatter på blandt annet skileie, billigere inngang på Bygget mm. under Åre-turen. Husk å møte opp i GOD tid før bussen drar i dag, ettersom alle er nødt til å skrive under på ansvarsfraskrivelse før avreise kl 12.00. Møt opp senest et kvarter før! Planlagt hjemreise på torsdag er 11.30 med forbehold om at endringer kan skje.

Nå er desverre fristen for å søke Spanskrørets komitéer gått ut. Selve opptaket til de ulike komitéene vil skje etter Åreturen. I den anledning vil jeg be alle som har søkt en komié om å holde av 2. februar. Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av! Mer info kommer senere.

En liten oppfordring til deg som sitter inne med noe sladder, sitater eller annet gøy; send det gjerne inn til Vitnemålets postkasse HER. Dette er jo spesielt aktuelt nå under Åre-turen! Linken blir også lagt til på forsiden, så hvis det dukker opp noe spennende så er ikke postkassen langt unna.

Ha en fantastisk fin uke!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *