Innebandyturnering, LURDO og inn-ut fest

God søndag alle sammen!

Håper alle som dro til Åre hadde en fin tur, koste seg masse og har brukt helgen på å lade battereiene. Denne uka skjer det mye spennende! Allerede på tirsdag kl 18.00 i R10 arrangerer LURDO! spillkveld. De kan by på en hyggelig kveld med mye kaffe, kake og selvfølgelig spill! Spesielt for denne kvelden er at parallelt med spillingen vil det bli arrangert en turnering i Super Smash Bros Ultimate. Denne turneringen starter kl 19.00, slik du har god tid til påmelding og mulighet til å finpusse ferdighetene.

På lørdag så arrangerer Spanskrøret Innebandy cup for alle i Spanskrøret! Cupen skjer i Trondheim Spektrum fra kl 12.00. Her er det bare å melde seg på! Gå sammen med vennegjengen, innad i en komite, eller klassen om å stille med et lag. Det er også helt innafor å melde seg på alene! Da vil du bli plassert på et lag sammen med noen andre. Påmelding finner du HER og for mer info klikk deg inn HER.

Det vil også bli feiring av de nye og gamle komitémeldemmene på lørdag kl 19.00 på Kjelleren. De som har søkt komitéer vil snart for svar på opptaket om man ikke allerede har fått det.

Månedenes komitémedlem for januar er Espen Johnsen! Espen er i fagkomitéen og har hatt hovedansvaret for kurset OPS! Oppmerksomhet på selvmordstanker som ble arrangert med stor suksess 15. januar. Styret takker for din innsats!

 

Har du noe sladder eller sitater etter Åre? Husk å send det inn til Vitnemålet HER.

Ha en fin uke!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *