Gløsmesterskapet, kamper og hyttetur

God søndag alle sammen!

Vil starte med å gratulerer Oldboys med seier i innebandyturneringen i går. Bra jobba! Håper også dere som var på inn-ut festen sener på kvelden hadde en skikkelig artig kveld!

Nå nærmer det seg snart Gløsmesterskapet. Lørdag 16. februar vil linjeforeningene konkurrere om hvem som er best i en rekke ulike aktiviteter på Campus etterfulgt av fest på kjellerne på kvelden. Spanskrøret skal stille tre lag med 4-5 deltagere per lag på dagen. Påmelding finner du HER. Du kan melde deg på både som enkeltperson eller med ønsket lag. Det er viktig at alle lagmedlemmer melder seg på individuelt. Det er begrenset med plasser til turneringen så det blir førstemann til mølla! Frist for påmelding er torsdag 7. februar kl. 20.00.

Denne uken skal spanskrørets fotballaget spille kamp på mandag klokka 20.20 og innebandylaget spiller kamp på tirsdag klokka 21.30. Begge kampene er i spektrum. Dra bort og hei dem frem til seier!

Vil også benytte anledningen til å ønske god tur til alle dere i naborevyen som skal på hyttetur til helgen. Det blir nok veldig artig!

Ha en fin uke!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *