Gløsmesterskap, jubileum og gratisbilletter

God søndag alle LURinger,

Håper alle har hatt en fin helg! På lørdag er det duket for Gløsmesterskapet. Her skal lag fra ulike linjeforeninger kjempe om å bli Gløshaugens beste. Arrangementet varer på Gløshaugen fra 11-17.00. Finalen går i Dødens Dal kl 16.00. Oppfordrer alle som ikke skal delta om å komme å heie på. Dette blir artig! Mer info finner du HER.

Senere på kvelden arrangeres det Gløsmesterskapet Afterparty. For første gang på de nye kielderne har samtlige Kielderstyrer gått sammen for å skape tidenes fest! Hver kielder arrangerer en slags konkurranse; alt fra kjente drikkeleker til singstar. Highscores fra hver konkurranse lagres i et felles dokument, som alle kan følge med på utover kvelden for å se hvem som leder og hvem man skal slå. Den som står på topp klokken 23:45 er kveldens vinner, og det er tid for å ta festen med videre til samf eller byen. Så fikk du ikke meldt på lag eller er du gira på en storslått fest? Bli med da vell! Det er imedlertid viktig å få med seg at medbragt drikke er ikke lov (men som vanlig har barene studentvennlige priser), alle må være ute til 23:45 og husk leg! Mer info finner du HER.

Visste du at Spanskrøret ble stiftet 24. september 2004 på møterom 546 i Sentralbygg II? Det betyr imidlertid at det nærmer seg Spanskrørets 15års jubileum. Spanskrøret har som tradisjon ogfeire jubileum hvert 5år, og i år er ingen unntak; Dette skal feires med en storslått galla på Thon Hotel Prisen, den 23. mars! Der vil det bli servert to retter med en tilhørende enhet, og det vil bli taler og underholdningsinnslag. Spanskrørets eget JUBBAND! og The Stokes spiller opp til dans. Påmelding finner du HER. Mer info om arrangementet finner du HER. Dette er en kveld du definitivt ikke vil gå glipp av!

I forbindelse med Realfagsdagene har Spanskrøret fått 10 gratisbilletter til foredrag med Ravi Kopparapu og 10 gratisbilletter til foredrag med Donna Nelson.

  • Ravi Kopparapu jobber som astrobiolog hos NASA og skal snakke om mulig liv på andre planeter i vår galakse. Foredraget finner sted torsdag 14.03 kl 11:15.
  • Donna Nelson er professor i kjemi og har jobbet som vitenskapelig rådgiver for Breaking Bad. Foredraget finner sted fredag 15.03 kl 11:15.

Har du lyst på en av gratisbillettene? Bli med i trekningen HER. Mer info om realfagsdagene finner du HER.

Ønsker alle en fin uke!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *