Quiz, julebord og LURDO!

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

God søndag,

Tenk at det allerede er blitt november! UKA er over men frykt ikke, det skjer mye spennende fremover!

Fagkomiteen gjentar fjorårets suksess og arrangerer nok en gang quizturnering! I løpet av november vil det blir arrangert 4 quizer. Vinnerlaget blir kåret utafra snittet av lagets 3 beste quizer! I tillegg vil vinnerlaget fra forrige quiz få lov til å velge ut en kategori for ¼ av neste quiz!  Første quiz er allerede på tirsdag i EL6 kl 16-18! Den forhåndsbestemte kategori er valgt av fjorårets seierherre, og blir da 70-talls rock! Sjekk ut arrangementet HER for mer info.

På fredag er det endelig klart for Spanskrørets julebord på Folkets Hus Ranheim! Kvelden starter 19:00, og vil bestå av god julemat, underholdning og eksepsjonelt god stemning! Alle bes om å komme til senest 19:30, ettersom middag vil bli servert 20:00. Det er planlagt at man kommer seg til Ranheim selv (feks. med buss nr 1 til Ranheim Idrettsplass), men transport hjem er fikset! Det vil det gå to busser, en klokken 01 :00 og en klokken 02:00. Håper at du vil ta med deg litt god drikke (lov med medbrakt) og det gode humøret som følger med det og feire starten på vinteren og juletiden. Arrangementet finner du HER.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

På søndag arrangerer LURDO! fellesvisning av VM finalen i LOL (E-sport) fra kl. 12 i B22! Finalen er mellom det europeeiske laget G2 og det kinesiske laget FPX. Det vil også bli servert litt snacks!

Månedens komitémedlem er Endre Rundsveen. Endre har gjort en god innsats i fagkom i oktober der han har arrangert foredrag med nevrolog Helge Brovold. Endre har hatt all ansvaret for arrangementet, og Spanskrøret takker for innsatsen!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/74789168_982775192075871_2521226904619450368_n.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/74803814_411468812881396_5416620227511189504_n.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»1_3″][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rekke»][et_pb_column type=»2_3″][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *