Generalforsamling, fattig student og LURDO!

God søndag kjære LURinger,

Takk for en hyggelig julebord på fredag! Håper alle koste seg kjempe masse <3

Nå nærmer det seg snart et nytt år og det betyr – tid for nytt styre! På onsdag er det nemlig klart for generalforsamling! Da vil det som sagt bli valg av nytt styre i tillegg til at forslag til vedtektsendringer vil bli lagt fram. Endelig innkallelse med vedlagt saksliste, stillingsinstrukser, vedtekter, endringsforslag til vedtekter, forslag til ny stilling i Hovedstyret, budsjett og regnskap er sendt ut på mailinglisten. Har du ikke mottatt denne så ta kontakt på styret@spanskroret.no.

I henhold til §8 i Spanskrørets vedtekter kan «Alle nåværende studenter ved lektorutdanningen i realfag ved NTNU har tale- og stemmerett på generalforsamlingen.». Ta derfir med studentbevis og bevis for å gå lektorutdanningen i realfag (StudentWeb eller semesterkvittering) klart ved ankomst kl 18.15 i R9 på onsdag. Arrangement finner du HER.

I anledning generalforsamlingen arrangeres det spørretime mandag 11. november kl. 16.00-18.00 i Kjemi 1 K28. Her kan man stille spørsmål angående stillingene, det å være i styret, valg eller andre ting. Kom innom!

Minner om bedriftpresentasjon med IMF om doktorgradsstillinger i matematikk, for de 4. og 5. klassingene som har meldt seg på (desverre fullt), er på tirsdag kl 17.15 i S4. Arrangementet finner du HER.

LURDO! arrangerer også spillkveld på tirsdag i R10 fra kl 18. I kjent stiller de med en rekke brettspill, og et godt miljø å slå seg litt løs å spille litt brettspill. Ta turen da vell! Arrangement finner du HER.

Minner om at runde to av quizturneringen vil være i El3 kl. 15-17 på torsdag! Arrangementet finner du HER.

På torsdag inviterer Spanskrøret, SALT, Pedagogstudentene og Erudio til foredrag med Karen Elene Thorsen, bedre kjent som Fattig Student! Hvis du trenger inspirasjon til hvordan du kan spise sunt og variert på studentbudsjett, kom på foredraget på torsdag i KA-TBA001, kl. 1800. Sjekk ut arrangementet HER.

Realfagskjelleren holder selvfølgelig fredagsåpent denne uka også! Ta turen innom, de kan friste med god stemning og mye moro! Arrangement finner du HER.

På lørdag er det igjen klart for en av Realfagskjellerens store happenings; Fest før Barne-TV! Ta på barnekostymer eller pysj og ta med kosebamsen! Det blir fyrt igang projektor og Chromcast med gamle klassikere som Pokémon! Dørene er åpne fra 12-00 og det blir spilt barneTV hele dagen og kvelden! Arrangementet finner du HER.

Minner også om at siste betalingsfrist for Åre er på lørdag! Så klikk deg inn i nettbanken og betal allerede nå før du glemmer det! Du finner betalingsinformasjon i arrangementbeskrivelsen HER.

Wow det ble et langt innlegg denne gangen. Håper likevel dere får en fantastisk flott uke!

Vi snakkes!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *