Quiz, kråkeøving og volleyballturnering

God søndag alle LURinger,

Håper alle sammen har hatt en fin helg! På onsdag var det generalforsamling og et nytt styre ble valgt. Tusen takk for alle som møtte opp, engasjerte seg og stemte!

På tirsdag er det klart for 3. runde av quizturneringen til fagkom. Så ta med deg laget ditt eller dann et lag der og møt opp i El3 kl. 16!

På torsdag er det tid for Kråkeøving igjen! Her kan alle av Spanskrørets medlemmer som identifiserer seg med det mannlige kjønn, møte opp på Realfagskjelleren kl 18. Garantert god stemning!

Med siste forelesning overstått og første eksamen rett rundt hjørnet, så holder Realfagskjelleren åpent én siste gang! Ta med deg en venn eller to og få en velfortjent pust i bakken! Arrangement finner du HER.

På lørdag arrangerer idkom volleyballturnering! Turneringen er åpen for alle spanskrørets medlemmer uansett nivå. Eneste kravet for å stille lag er at man må være minst 6 spillere. Har du ikke allerede meldt deg på så klikk dge inn HER nå! Du kan melde deg på som en enkeltperson eller som et lag. Hvis man skal melde på lag, trenger bare lagleder å melde seg på. Hvis du melder deg på som enkeltperson fikser de et lag til deg. Arrangementet finner du HER.

Ha en fin uke!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *