Eksamensperiode!!

God søndag alle sammen! ?

Håper alle har hatt en fin helg! Kanskje noen har startet med eksamenslesninga allerede? Fra og med i morgen starter i hvertfall den ordinære eksamensperioden. Så i tiden fremover ønsker jeg alle sammen masse lykke til, stå på og gjør så godt du kan, det er bra nok! ?

Så kjekt at så mange ble med på volleyballturneringa i går! Gratulerer så mye med seieren, Oldboys toppet med linser ? Herlig innsats av alle dere andre også!

Dette blir det siste vanlige søndagsinnlegg dette semesteret, så her er det som kommer til å skje fremover:

Allerede på onsdag arrangerer fagkom OPS! Oppmerksomhet på selvmordstanker kl 17-21 på LY23 i Lysholmbygget på Kalvskinner. Dessverre er det ingen ledige plasser, men vell møtt til alle som har meldt seg på! ?

På torsdag kan du høre gyldne toner fra både LURveleven, IsoKor og VoKalium. De invitere til en aldri så liten adventskonsert kl 17-19 i R5. Så ta en pause fra eksamenslesingen og stikk innom for sang, kake, og kos! Arrangementet finner du her?

I tradisjon tro blir det julekalender for alle i NV-gangen! Det blir visning av to julekalendere og selvfølgelig trekning av litt julekos til en heldig vinner hver dag hele eksamensperioden i desember?? I år er det Jul i Blodfjell 2 og Jul i blåfjell som blir vist. Anbefaler å avslutte lesedagen/legge pausen sin mellom 17-18 ?  Følg med i arrangementet her for mer informasjon om sted.

Den 8. desember arrangerer fagkom Julequiz kl 18.00 i R10! Følg med i Spanskrøret facebookgruppa, der vil det dukke opp et arrangement om ikke lenge ?

Månedens komitémedlem for november er Ferdinand Tomek Marnburg! Ferdinand har i november gjort en stor innsats for Spanskrørets fagkomite. Han har hatt hovedansvaret for quizturneringen som har foregått i november. Quizturneringen består av fire quizer med gode og varierte kategorier. Hovedstyret takker for innsatsen! PS: Siste quiz i turneringen finner sted torsdag 28. november i R8 kl. 15-17 ?

Det var alt for denne gangen! Masse lykke til på eksamen!!

Klem Kristine ?

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *