Nytt semester, ny sjanse!

Godt nytt år kjære LURinger <3

Jeg håper alle har fått ladet batteriene i ferien og er klare for et nytt semester. Kanskje er du også klar for å bli med i en komité for første eller syvende gang! Etter nyttår starter alle komiteene opp på nytt. Dette vil si at selv om du var med i en komité før jul, må du søke på nytt om du ønsker å fortsette å være det. Nytt av året er at du ikke nødvendigvis kommer med i alle komiteer du søker på. Alle er garantert å være med i minst én komité de søker på. 

Å være med i en komité er utrolig sosialt, lærerikt og ikke minst gøy. I tillegg har du mulighet til å være med å påvirke linjeforeningen. Skal Spanskrøret starte en klatregruppe? Vil du være med å bestemme tema for vårfest? Engasjer deg i Spanskrøret: HER. Søknadsfristen er 24. januar kl. 23:59.

Neste søndag 19.januar er det avreise til ÅRE!! Oppmøte ved Hovedbygget kl. 11:30. Det er viktig å møte opp i GOD tid. Bussen stopper på Storlien begge veier. NB: Man får bare kjøpt lettøl på søndager. Hvis man ønsker å leie ski kan det være lurt å booke på forhånd på hjemmesidene til skistar med “Åre Fjellby” som utleveringssted. Mer informasjon er å finne i arrangementet. Vi gleder oss masse!

Lurer du på hva mer som skjer dette semesteret? Ta en titt på spanskroret.no eller sjekk ut kalenderen som oppdateres fortløpende.

Til slutt vil jeg minne om at kontoret alltid er åpent. Det er et sted for å slappe av, ta lunsjen og/eller bli kjent med flere LURinger. Foreslår å legge inn minst et par kontorbesøk på nyttårsforsettet! Håper jeg treffer deg der!

På vegne av det nye styret ønsker jeg alle lykke til med det nye semesteret! Ikke nøl med å ta kontakt dersom noe oppstår, du har spørsmål eller bare vil slå av en prat med noen av oss.

Nyttårsklem fra deres nye inspektør,

Ninni

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *