ÅREEEEE! Frist komitéopptak!

God søndag alle sammen!

For mange av oss er det avreise til Åre i dag! Da gjelder det å ikke komme for sent – 11:30 er oppmøte. Håper alle gleder seg masse – det gjør i hvert fall jeg!

Vil minne alle om å huske og søke komitéopptak før fristen på fredag. Du kommer ikke til å angre på å fylle ut DETTE skjemaet! Det er givende, morsomt, lærerikt og sosialt og være med i en komité (eller to). Fristen er nå på fredag kl. 23:59 !! Sjekk ut instagram eller facebook-gruppen for å lese mer om de ulike komiteene.

Er du glad i brettspill, kake, kos og/eller Dnd? Har du fått med deg at Spanskrøret har en helt egen brettspillklubb? Den heter LURDO! og har også opptak til sine undergruppekomitéer denne uken! Det er kakekom, bibkom og Dndnkurskom. For mer info sjekk ut LURDO! sin facebookgruppe.

Ønsker alle en fantastisk uke og til de som skal til Åre – ett heidundrende bra opphold der!

Flere innlegg

Ny? Registrer her

Logg inn

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Brukernavn *
Ditt NTNU navn
Fullt navn *
E-post *
NTNU-mail
Passord *
Bekreft passord *
Brukernavn *
Passord *
Husk meg