Størst blant dem er…

kjærligheten <3

Håper alle fikk vist litt kjærlighet til sine mødre på morsdagen. På fredag er det Valentines, og jeg anbefaler alle og vise litt kjærlighet – enten til seg selv, en god venn, familien eller sin kjære. Legg igjen en post it-lapp med en liten hilsen eller inviter til en kopp på cafe-sito. Det trenger ikke være mye, men kan bety mye.

På onsdag er det som vanlig innebandytrening og korøvelse med LURveleven. I tillegg er det en del revyer som går og det kan være verdt å sjekke ut. Selvfølgelig går jo den viktigste om to uker, og det er enda ikke for sent å sikre seg billett til Naborevyens femte revy HER.

Valg til SiT-styret 2020 finner sted på Knaus denne tirsdagen. Det blir gratis pizza og mulighet til å stille spørsmål til kandidatene. Dersom du ønsker å medvirke hvordan Sit skal drive sin virksomhet fremover oppfordres det til å dra og se på valget!

Ønsker alle en uke full av kjærlighet <3

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *