Naborevyen presenterer F.E.M. og Spanskymisten åpen trening!

God morgen flotte LURinger!

Håper mange har tenkt seg på søndags(ski)tur til Grønlia med TURLUR i dag kl 12:45. Enda ikke for sent å slenge seg med, så sjekk ut arrangement her. Jeg har hørt rykter om at gymlærer tar med både kaffe og kakao!!

Denne uken er det revyuke for alle som er med i Naborevyen. Vi gleder oss stort til premiere på fredag. Det går også to forestillinger på lørdag, og du kan fortsatt sikre deg en billett HER. Dette er en forestilling du ikke vil gå glipp av.

Som vanlig er det innebandytrening og korøvelse for LURveleven på onsdag. I tillegg spiller både Spanskymistens dame- og herrelag håndballkamp i morgen, og på søndag arrangeres det åpen trening fra 17-19 i Autronicahallen på Lade. Har du lyst å spille håndball? Møt opp på trening, sjekk ut facebook-siden og følg @spanskymisten på instagram. Alle er velkomne til å bli med!

Ha en ellers fortreffelig uke!


PS: Neste søndag er det fastelavn!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *