Sosiale tiltak under korona

God søndag kveld!

 

Selv om ingen av våre ordinære arrangement vil gå, vil vi selvfølgelig arbeide for det sosiale miljøet på linjen – bare på andre plattformer. I morgen, mandag, vil det komme en aldri så liten kalender med sosiale arrangementer over nett, som alle luringer kan delta på. Det meldes både tegnekonkurranse, Gameshow ooog Minecraft server, kun for Spanskrøret! Stay tuned!

 

Minner også om Ressursbanken og avviksvarslingen til Spanskrøret. På Ressursbanken finnes en enkel oversikt over forskjellige kontaktpunkter som kan bidra i ulike tilfeller. Under avviksvarsling kan du fylle ut et skjema dersom det har skjedd noe innad i linjeforeningen. Dette kan være alt fra rus og trakassering til ensomhet og annen bekymring. Styret mottar svar gjennom dette skjemaet, og har taushetsplikt. Det er selvfølgelig også mulig å ta kontakt med et styremedlem direkte om det er å foretrekke!

Ellers oppfordres det til å ringe og skype nære og kjære, få gjort skole og prøve å slappe av så godt man kan! Ta vare på hverandre ved å holde avstand og vask-vaske henda.

PS: Disse søndagsinnleggene er ment til å fortelle om hva som skjer til uken, men vil bli litt annerledes de kommende ukene. Har du noe på hjertet eller en liten skribent i deg? Ønsker du at en av Spanskrørets undergrupper skal promoteres litt ekstra? Har du forslag til hva man kan finne på når alt er stengt og vi ikke kan samles? Send en e-post med tekst og/eller bilder til inspektor@spanskroret.no eller send meg en melding på facebook (Ninni Maria Unneberg).

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *