VIKTIG KUNNGJØRING FRA HOVEDSTYRET

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Etter kunngjøring fra NTNU om at alle arrangementer som kan utsettes skal utsettes, har Spanskrøret besluttet å utsette og eventuelt avlyse alle arrangementer inntil videre. Vi er lektorstudenter, og mange av våre medlemmer er i praksis. Her møter vi barn og ungdom som kan være i risikogruppen. 

Slik situasjonen er i dag, iverksetter vi tiltak for å hindre spredning av viruset COVID-19. Vi ser oss derfor dessverre nødt til å avlyse vårfest og foredrag med God skole denne uken. Om det lar seg gjennomføre ved en senere anledning vil vi selvfølgelig prøve å få til det. Mer informasjon angående vårfest og kjøpte billetter kommer fortløpende. 

Inntil det kommer mer informasjon fra NTNU, vil undervisning og komitémøter foregå som normalt. Hovedstyret har besluttet at Spanskrøret skal følge NTNUs retningslinjer. De oppdateres kontinuerlig her: https://innsida.ntnu.no/wiki/-/wiki/Norsk/Koronaviruset+-+retningslinjer+og+r%C3%A5d+fra+NTNU 

Vi vil oppfordre alle til å følge rådene fra FHI, spesielt dere som er i praksis. https://helsenorge.no/sykdom/infeksjon-og-betennelse/sporsmal-og-svar-om-koronaviruset-og-sykdommen-covid-19

Andre arrangementers status vil oppdateres jevnlig på linken:  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1F6x02NKMjrV9BsE2owx8l4v2iOunCJOShmL7XjLZZno/edit?usp=sharing 

Om du sitter inne med informasjon eller har spørsmål, ikke nøl med å sende mail til styret@spanskroret.no 

Det er også mulig å sende melding til alle styremedlemmer på Facebook eller ta personlig kontakt på annen måte!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *