Vårfest, fellesøving, God skole og spillkveld

God kveld og gratulerer med kvinnedagen til alle kvinnelige luringer <3

For en uke vi har i vente:

  • På tirsdag er det klart for spillkveld med LURDO! i R93 kl. 18 – mer info i arrangementet.
  • På onsdag er det fellesøving med Kråkeluren og LURemus, også kl.18. Her er absolutt alle velkomne til å bli med – uansett om du har vært med hundre ganger før eller om dette blir din første «øving» på Kjellern. Mer info finner du i arrangementet.
  • På torsdag er det foredrag med God skole om mobbing i skolen. Det blir gratis pizza på foredraget, men for å få må du huske å trykke SKAL. Fristen for dette er onsdag kl. 12:00 inne på arrangementet.
  • På lørdag braker det løs med Vårfest, som tradisjon tro arrangeres sammen med Volvox&Alkymisten. Vårt tema er sommer, og har du enda ikke meldt deg på må du kjappe deg for per nå er det kun to plasser igjen!! Se arrangement for mer info.

Spanskrørets webkomité har nettopp startet opp, og har laget en undersøkelse for å forbedre nettsiden. Vi hadde satt stor pris på at du tok deg tid til å svare! Trykk HER for å gjøre nettopp det.

Sist, men ikke minst, vil jeg minne om at fadderopptaket har begynt. Har du lyst å være med å lage to fantastiske uker for de nye førsteklassingene må du melde deg som fadder ved å trykke HER. Fristen for å melde seg som er søndag 29. mars. Hvis det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt med Frida Tøgersen eller noen andre i fadderkomitéen!

Ønsker alle en innholdsrik og givende uke!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *