Fadderukeplan 2020

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Heisann!

Gratulerer så mye med studieplass om du er ny student på LUR!

Under ser du den foreløpige planen for fadderukene 2020. Det skjer utrolig mye morsomt, og det anbefales å være med på så mye man kan (og har lyst til)!

Merk at det bare er den foreløpige planen, så endringer kan skje, men det er noe dere vil få beskjed om. På denne siden vil alltid den oppdaterte versjonen ligge!

Vi er i år inne i en litt spesiell situasjon, noe også fadderperioden vil bli preget av. Fadderperioden planlegges av en fadderkomité, og helt siden vi fikk informasjon om COVID-19 og de ulike utfordringene det bringer med seg har vi jobbet for å tilrettelegge opplegget etter myndighetenes retningslinjer. Vi kommer til å overholde alle retningslinjer som gjelder når fadderperioden arrangeres, og det vil blant annet være antibac tilgjengelig til enhver tid, og det vil legges opp til 1 meters avstand på alle arrangementer. Vi har jobbet hardt for å lage et så bra fadderopplegg som mulig, og vi har stor tro på at det kommer til å bli to fantastisk fine uker, til tross for at vi må holde litt avstand fra hverandre. Har du noen spørsmål om hvordan fadderperioden vil bli med tanke på smittevernhåndtering er det bare å ta kontakt på mail: faddersjef@spanskroret.no.

Det vil også komme mer informasjon nærmere skolestart (og i fadderukene), men om du skulle lure på noe nå, er det bare å ta kontakt på enten mail (styret@spanskroret.no) eller via facebooksiden vår. Meld deg også gjerne inn i facebookgruppen vår!

Nyt de siste ukene av sommerferien, så ses vi snart! Vi gleder oss!

 

[button link=»https://docs.google.com/spreadsheets/d/18pQCAwv8VbXcT3TXBQwAfmS7LrVI_TVpyTKiyaTnILM/edit?usp=sharing» color=»green» newwindow=»yes»] FADDERPLAN 2020[/button]

 

PS: Har du ikke meldt deg på fadderuka? Gjør det HER!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=»Rekke»][/et_pb_row][/et_pb_section]

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *