Velkommen og velkommen tilbake!

God søndag!
Da var semesteret i gang! Håper alle – både nye og gamle LURinger – har fått ladet batteriene og er klare. Det har vært en noe annerledes fadderperiode, men jeg håper alle førsteklassinger har fått et godt møte med Trondheim og studenttilværelsen. Når det er sagt, vil vi gratulere Erle som ny elevrådsrepresentant i styret!

Det er kanskje litt trist at fadderukene er over, men fortvil ikke! I Spanskrøret har vi mange arrangementer, undergrupper, komiteer og idrettslag man kan være med i. Sjekk ut nettsiden for mer informasjon om de ulike.  Fremover er det et par viktige datoer det kan være lurt å skrive opp i kalenderen:

11-12. september: OPPTAKSTUR

Opptaksturen finner sted på Studenterhytta, og er en super mulighet til å bli kjent med enda flere nye og gamle LURinger! Etter opptaket er du også å betrakte som en fullverdig LURing 😀 Påmelding åpner onsdag kl 12.

19. september: Immatrikuleringsball

Spanskrørets immatrikuleringsball finner sted på Thon Hotel Prinsen! Det blir en kveld med underholdning, god mat, godt selskap og super stemning! Følg med på Spanskrørets facebookgruppe – der det vil slippes arrangement med mer informasjon og påmelding. Påmelding åpner fredag kl 12.

Det kan være lurt å melde seg på raskt da plassene fylles opp!

For å bli medlem av Spanskrøret: TRYKK HER.  Som medlem får du medlemspris på alle våre arrangementer, blant annet immball og opptakstur – så det lønner seg fort!


Glad i revy? 4. september inviterer Naborevyen alle Luringer og Timinister til årets revykick-off! Bor det en skuespiller i deg? Liker du å synge i dusjen? Kan du fortelle dårlige vitser? Kan du bake kake? Vil du være med i den koseligste blandingen av to linjeforeninger NTNU har å by på? Naborevyen er et samarbeidsprosjekt mellom Spanskrøret og Timini – som til våren skal sette sammen sin sjette revy! Og vi trenger DEG! Meld deg på HER.


Ønsker alle en fortsatt god søndag!
Virtuell klem fra Ninni <3

PS: Ikke nøl med å ta kontakt med meg eller noen av de andre i styret om du lurer på noe!!

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *