Velkommen, velkommen, velkommen

Heisann, og GOD søndag!!

Først ønsker jeg å ønske alle nye LUR-inger velkommen til spanskrøret – og lektorutdanning i realfag. Dette er det beste valget dere noensinne har tatt, jeg lover. Velkommen tilbake til gamle studenter også, gleder meg til å se dere alle igjen.

Håper alle som har vært med i fadderukene har kost seg masse, det har hvertfall jeg!! En stor takk til Jørgen(!!!) og alle fadderne for super gjennomføring.

Fremover skjer det utrolig mye gøy – høsten er en aktiv tid for oss studenter. Det er også en tid hvor man blir kjent med mange nye mennesker, og finner seg til rette både i byen og på studiet. Jeg anbefaler på det sterkeste å være med på så mye som mulig; det er gøy og man finner folk man matcher med.

Denne uka er det dette som står på menyen:

MANDAG 30.aug

Lurveleven har åpen øving kl. 18 i R93. Dette er spanskrørets blandakor – og de synger faktisk tostemt med vilje!! Bli med og syng.

 

ONSDAG 1. sept

Åpen trening med Spanskymisten kl 20.40 i nidelvhallen. Tørk støv av håndballskoa og bli med på trening! Åpent for alle, med eller uten erfaring.

 

I tida fremover skjer det også litt av hvert:

FREDAG 17. sept – LØRDAG 18. sept

Opptakstur til studenterhytta. Påmelding: https://docs.google.com/forms/d/1rpYT1B6BJu7_2_hw0h5UV_RakC0xJrAgcnNYCP0tgoI/edit#responses

 

MANDAG 13. sept

Pimp your bra (kun for LURemus).

 

LØRDAG 29. okt

Immball – årets immball vil foregå på Thon hotel Prinsen, påmelding: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8R3two5XBRpAP-fjMfcpZlFlycc01km1nDZR2vI2mbZGMug/viewform

 

LØRDAG 25. sept

Blå(rosa)tur med kråkeluren og luremus!! (bli med i facebook-gruppa til korene for mer informasjon). Dette er en slags opptakstur for spanskrørets gutte- og jentekor (ESTREMT lavterskel). PS. jeg er meg og jeg kan VIRKELIG ikke å synge.

 

Vil tilslutt minne om at opptaket til spanskrøret sine ulike komiteer er åpent, påmelding finner du hær: https://docs.google.com/forms/u/2/d/1CQQK9xxFoSyrGxMaFFgk53TUobWVEgUPFoOagR9p1_E/edit?fbclid=IwAR3F6xNQ5-XyndyPLU7aAniOHukIuXG4t8bpOk5Jk4F5i7UzTeSIWZHYk_I

 

Takk for denne gang, vi leses!

Klem Erle <3

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *