Rekorduka!

God kveld kjære LURinger.

Prøvde meg på en positiv-ish overskrift, men rekordene som har blitt satt denne uka er dessverre ikke av den positive sorten. Høye smittetall preger studentmiljøet, og med det vil jeg oppfordre alle til å ta i bruk hurtigtestene som deles ut på campus. Er vi flinke og heldige faller smittetallene i nærmeste fremtid! Nok om corona (dette vet dere jo), men jeg må si det.

Ferdig med deeeeet – denne uka har turLUR vært på Innerdalstårnet. Jeg er sjalu, du er sikkert sjalu, ja tipper omtrent alle som ikke var der angrer, VOLDSOMT. Nederst i innlegget finner dere noen bilder: Drøm dere bort og lat som om dere var der. Det gjør jeg mens jeg ligger her bakfull med is og pizza og lurer på når jeg skal bli sprek? Det blir i morgen, 100% sikkert.

I tillegg har en liten fugl (Svein) hvisket meg i øret, at Spanskrøret vant første serierunde av 7dentligaen. Gratulerer, dere gjør oss stolte. For å quote en tidligere luring (Malin): «De var sånn skikkelige gode!!». Det var særs god stemning på sidelinja også, hvor planen om å starte jentelag igjen blomstret opp. Jeg stiller som vanngutt(jente*).

I uka som kommer skulle det jo egentlig vært opptakstur. Grunnet noe som kalles covid (??), er vi i styret sett oss nødt til å utsette det med ei litta uke. Derav blir det IKKE opptakstur nå til uka, men 17.-18. september istedenfor. Det gleder vi oss til.

I denne uka skjer denne ene tingen:

MANDAG 6. september

LURDO! har spillkveld i R3!! Gjenger i lurdo satser på å få gjennomført semesterets første spillkveld. Det har vært en lang sommer og de håper mange er gira på å spille brettspill igjen.

Ønsker også å minne dere på at komité-opptaket fortsatt er åpent -BLI MED! Som det står på påmeldingen er dette et SUPPLERINGSopptak. Dette er visst et fremmedord for mange luringer, så jeg velger derfor å gi dere en forklaring. Å supplere betyr å tilføye. Håper dette var til hjelp.

Klem Erle

Se så fint da:

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *