opptakstur m.m.

Heyyyy – Ny søndag, nytt søndagsinnlegg!

Håper alle har kommet inn i gode rutiner (om det er noe man er på jakt etter), og føler at de har kommet seg litt på plass i studiehverdagen. Koselig å se at mange av dere bruker identitetsarealet – husk også at kontoret er en super plass for lunsj/kaffe/sosialt samvær. Kan være godt å komme seg ut fra det jeg tror er NTNU´s dårligste luft nede i kjellern i en liten halvtime (;-)) for å bli kjent med noen medLURinger.

Vil også minne om at fristen for å bli med på Naborevyen går ut i dag! Det er ikke for sent å bli med enda – kjapp deg.

Vi har ei fantastisk uke foran oss:

MANDAG 13. september

PIMP YOUR BRA! Endelig skal de nye LURemusene få laga seg en uniform. Ta med deg en bh, limpistol (hvis du har) og godt humør! Du trenger kanskje ikke å ta med deg favoritt-bhen, for den vil ikke være helt brukbar til vanlig bruk etter denne dagen (eller jo selvfølgelig, men jeg tror den heldige som kommer under skjorta di vil bli bittelitt skremt…). Sosial kveld, hvor kreativiteten får blomstre. PS. hører rykter om pizza.

ONSDAG 15. september

17.00 – spanskrøret fotball spiller kamp på eberg. Etter å ha vært på kamp i dag (de vant, og var SKIKKELIG gode) kan jeg fortelle deg at det ikke kun er for de fotballinteresserte å se på. Rugby/bryting var inne i bildet, og til tider prøvde enkelte (Arnstein *kremt, *kremt) å sette verdensrekord i sløsing av tid!

20.40 – åpen trening med spanskymisten. Finn frem håndballutstyret og bli med – her er alle velkomne!!

FREDAG 17. september

OPPTAKSTUR!!!!!!!!!!!!!!

Endelig er det duket for årets opptakstur (wohoopoo). Jeg gleder meg så mye når jeg tenker på det at jeg blir helt varm i kroppen. Det blir supergøy!! Og til dere som er påmeldt: betalingsfristen er på tirsdag.

Realfagskjelleren fyller 20 år, og da blir det jubileumsball vet dere!!! Selve ballet går av stabelen 2. oktober, MEN påmeldingsfristen går ut på fredag. Jeg skal dit (nå vil vel du og kan jeg tenke meg (neida, SÅ troa har jeg ikke på meg selv)), og tror det blir en fabelaktig kveld. Bli med å feir alle de flinke folka som står på for at vi kan nyte kjelleren og alt den har å by på!

Mot slutten av dette veldig informative innlegget (det må jo være mitt første av den sorten?), vil jeg ønske alle mine med-2.klassinger lykke til i praksis. Kan ikke tro noe annet enn at dere kommer til å imponere på kryss og tvers av Trondheim by.

Helt tilslutt har spanskrøret fotball fått seg instagram og medieansvarlig i dag, inn å følg (@spanskroretfotball)

Kyss, klapp og klem, Erle.

 

 

 

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *