Frihelg er for de svake

God kveld, kjære dere!

Jeg vil starte dette søndagsinnlegget med å takke for en FANTASTISK opptakstur. Artig at så mange førsteklassinger tok turen, og godtok alle de rare greiene dere måtte være med på. Dere er rå!! Alltid på tilbudssida og så villige til å by på dere selv, det liker jeg. Hele kvelden toppet seg da Trondheim bestemte seg for å by på det fineste nordlyset jeg har sett. La neste år komme fort plis.

PS. For min egen del tror jeg ikke å stå på post er noe jeg kan fortsette med… jeg liker makten for godt, og lurer på om jeg egentlig er et helt forferdelig menneske? Mange førsteklassinger kan sikkert bekrefte dette (huff og huff). Godt jeg har et helt år på å glemme dette – for selvfølgelig vil man være med på dette igjen.

Denne uka fortsetter helgekjøret! Dersom du tenkte det var på tide med en frihelg, så må du tro om igjen: Denne uka er det nemlig korene som skal ha opptak, når LURemus og kråkeLURen kjører på med hver sin blåtur.

LØRDAG 25. sept

ROSATUR/LAVVOTUR

Spanskrøret sine reine jente- og guttekor kjører opptak på lørdag. Ta med deg godt humør, et åpent sinn, og bli med på tur. Hvor turen går lurer du på? Nei, det er konfidensiell informasjon. Vil du vite må du rett og slett være der. Det er en supergøy dag, med mye tull og (bitte)litt synging. Jeg gleder meg masse, og håper mange nye sangfugler tar turen.

Kort og greit denne gang, vi skrives.

Klem, Erle.

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *