Gjenåpning!!!!!!

Hei alle sammen, og GOOOD søndag!

Håper alle har hatt en helt fantastisk helg (og uke da selvfølgelig). Norge har åpna igjen, KORR SJUKT EKKE DET?? Trudd ikke på det før æ sto på dansegulvet på downtown i går, svett, full og lykkelig. Visst ikke korr my æ hadd savna å bli dytta på av fremmede og sølt øl på før i går. Æ må faktisk sleng på en: Gratulerer med dagen! Det har har vi venta så læng på, blir nesten rørt når æ tenke på det. Det gjør at vi har så my artig i vente, med immball og julebord som no kan gjøres på den gode gamle måten. Det krible i kroppen, wuhuuu.

«Frigjøringsdagen» som æ ser nånn har kalt det,  kom på samme dag som rosa- og lavvotur med luremus og kråkeluren. Det va den perfekte måten å start festen på, spør du mæ. Skikkelig koslig stemning rundt bålet, med masse øl og litt sang. Håpe alle 1. klassingan som tok turen kosa sæ skikkelig- Det gjor hvertfall æ.

LØRDAG 2.OKT

No te uka arrangere Spanskymisten kanonball-turnering! Det trur æ blir ordentlig artig, både for delkagere og tilskuera – så dersom du ikke har meldt dæ på; ta med nånn gode heiarop og ta turen til Nidelvhallen kl. 12.

Dagen etterpå spille også fotball-guttan vårres kamp på søndag på eberg – bli med å hei!

Ser mot slutten av det hær innlegget at æ e såpas gira på gjenåpning (OG såpas fyllesyk), at dialekta mi plutselig har komme tilsyne. Jaja, stolt trønder i dag tydeligvis (rettelse: e stolt trønder hver dag). Håpe innholdet fortsatt e leselig <3

Klem (på ordentlig herre gangen), Erle

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *