Sett av datoen!!

Heisann, og GOD søndag!!

Det innlegget her, blir av den korte sorten. Jeg er nemlig på dag 4 med arrangementer, og sitter i dette øyeblikket med ei sko på, i gangen, klar for cavasøndag.

I uka som kommer starter LURDO sin oktoberanza – det betyr masse spill og opplegg i tiden fremover. Vi skal feire LURDO sin 3. bursdag, og det blir full fest med escaperoom, lasertag,  kurs og 2 spillkvelder. I første omgang blir det spillkveld 5.oktober i R10! Det blir supergøy! Mer informasjon finner du på facebook.

Overskrifta på dette innlegget hintet jo til at det er noe helt utenom det vanlige som skal skje (eller egentlig er det jo det vanlige, men corona har vridd tanken om hva vanlig er). Uansett, det blir tur til ÅRE!!!!! Endelig blir det en mulighet for å dra på den turen vi har hørt så mye om. Jeg gleder meg så mye at det nesten ikke er lov. Påmeldingen vil det bli sendt ut mer informasjon om, men det jeg vil få frem i denne omgang er at dere må sette av uke 4 i 2022!

Klem(og skål), Erle

Flere innlegg

Ny? Registrer her

Logg inn

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Brukernavn *
Ditt NTNU navn
Fullt navn *
E-post *
NTNU-mail
Passord *
Bekreft passord *
Brukernavn *
Passord *
Husk meg